HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Brabrand IF – Nibe HK 24-27 (11-13)

Målscorere for Nibe HK: Anders Møller Droob: 8 mål, Mads Krogh: 5 mål, Frederik Dahl Johansen, Andreas Brunsgaard og Rasmus Skoda hver 3 mål, Sebastian Mortensen og Kris Kristensen hver 2 mål, Mikkel B. Pedersen 1 mål

Efter sidste weekends solide sejr over VIF Mors, skulle Nibe HK bedste herrehold på langfart til Brabrand for at møde et erfarent mandskab. - Vi kendte ikke meget til Brabrand før kampen, da de kun havde spillet 2 kampe før vores første møde med oprykkerne fra Århus egnen. Så vi tog til Århus med den gameplan at vi skulle fokusere på vores eget spil og forsøge at få så meget fart på spillet som muligt, da vi forventede at Brabrand ville forsøge at trække så meget tempo ud af kampen som muligt, forklarer træner Michael Svenstrup.

Forudsigelsen om, at Brabrand ville gøre alt for at trække tempoet ud af kampen, skulle vise sig at være helt korrekt. Mønsteret i første halvleg blev hurtigt, at Nibe HK fik kontrol over kampen, uden at kunne trække afgørende fra Brabrand, der dygtigt og tålmodigt udnyttede at spille lange angreb. Dette gjorde, at Nibe HK »kun« gik til pause med en føring på 11-13.

I anden halvleg så det længe ud til, at Nibe HK tidligt ville bringe sig afgørende foran, men et par ret uforståelige dommerkendelser, hvor Nibe blev ramt af 4 hårde 2 minutters udvisninger på 12 minutter, gjorde, at Brabrand stadig var med i kampen med 5 minutter igen og fik udlignet til 23-23. I slutfasen, da Nibe HK igen var fuldtallige, fik Nibe dog stabiliseret spillet og vandt kampen sikkert 24-27.

Næste kamp spilles i Nibe Idræts & Kultur Center tirsdag d. 5 november, hvor topholdet fra Aalestrup kommer på besøg.