Torsdag og fredag i denne uge, hvor skolerne her i området holder vinterferie, vil begge idrætshaller i Nibe summe af liv og aktivitet.

Nibe Håndboldklub laver her et gigantisk hoppeland for børn i alle aldre, og i år er der et par nyheder:

For det første bliver der et område specilt dedikeret til de allermindste børn, som arrangørerne gerne vil have fokus på, og tiltrække flere af. Det er børn i alderen 2-5 år, som får deres eget lille område, som ligger lidt »beskyttet« fra de mere voldsomme aktiviteter i sportshallerne. Dermed kan de større børn få lov at boltre sig lidt mere voldsomt, som de plejer, - men uden at det generer de mindre og lidt mere forsigtige børn.

Minihåndboldbane for de bold-interesserede
Herudover vil der i den ene ende af den anden hal være opstillet en mini-holdboldbane, så boldinteresserede børn kan få lov at skyde på mål og andre håndbold-relaterede aktiviteter.

Sidste år, hvor det var første gang, at begge haller blev taget i brug, var tilstrømningen af gæster så stor, at man i år har valgt at gentage anvendelsen af begge haller, så der bliver rigtig god plads at udfolde sig på.Det store hoppe- og legeland vil bestå af flere hoppeborge, rutsjebaner, og mange andre spændende aktiviteter, hvoraf nogle er gengangere fra tidliger år, medens andre aktiviteter er nye.

Læs mere i Nibe Avis' trykte udgave

For de voksne vil der være mulighed for at opholde sig rundt omkring i hallerne, eller man kan sidde og have et godt overblik over alle aktiviteterne fra cafeteriet.

Der bliver igen i år gratis adgang for de voksne, fortæller arrangørerne, som håber at rigtig mange også i år vil møde op og få nogle sjove timer disse to dage i vinterferien.