Denne weekend har Kino Nibe taget initiativ til en musikalsk festival, omend af en noget anden form end hvad Nibe Festival præsterer hvert år i Skalskoven.

For det første har der i Kino Nibe – overvejende – været større navne på det hvide lærred, end hvad publikum normalt disker op med. For de musikalske godbidder talte fredag og lørdag navne som Lady Gaga i hovedrollen for filmen »A Star is Born«, Filmen »Mamma Mia – here we go again« med Abba's populære sange i rygsækken, Elton Johns historie fortalt gennem filmen »Rocket Man« og en verdenspremiere i form af filmen »Havana Moon«, The Rolling Strones historisk første koncert på Cuba.

Søndagens musikalske film »Så længe jeg lever« var et gensyn med Rasmus Bjerg i form af figuren John Mogensen og hans populære danske sange, der gennem 1970'erne satte fut i fejemøget overalt i Danmark.

Duo'en Sandager & JP – alias Jonathan Sandager (t.h.) på guitar og Jens Peter Sloth (søn af den lokale musiker Ole Sloth), underholdt publikum i pauserne fredag og lørdag.

Bestyrelsen og frivillige bag Kino Nibe havde alle tre dage sat et flot program op, med pause-bespisning af publikum som en del af billetprisen, og såvel fredag som lørdag musikalsk underholdning i Kino-gården.

w4503
w4501
wIMG4516
w4520