Det var en enig Styregruppe der valgte at Stafet for Livet 2020 skulle aflyses.

Stafet for Livet 2020-planlægningen var allerede godt i gang, da Corona kom - og ja satte en stopper for alt det som styregruppen normalt ville være gået i gang med at planlægge og igangsætte. 

Nu er 2020 aflyst og vi ser frem mod 2021 og glædes over den store opbakning fra sponsorerne og byen, til vores lokale Stafet for livet udtaler næstformand Peder Bach på vegne af hele styregruppen.

Stafet for Livet er en 24 timers holdaktivitet, hvor vi går med både håbet og sorgen, og hvor vi sammen kæmper for og fejrer livet. Stafet For Livet i Nibe er håb, indsamling og en fælles kamp mod kræften.

Vi går sammen igen i 2021 
I 2021 afvikles Stafet for Livet 11.-12. september og som altid er målet at give håb til os alle, støtte til fighterne og ikke mindst mindes de, der ikke længere er blandt os. 

– Efter skuffelsen over aflysningen har vi i Styregruppen netop været samlet for at lægge planer frem mod 2021 – en plan med optimisme og troen på endnu et smukt døgn i anlægget venter alle deltagerne.  Stafet for Livet Nibe 2021 vender tilbage med fornyet energi. Vi glæder os til at byde deltagerne velkomne, slutter Peder Bach på vegne af styregruppen.

Birgitte Bergmann Kristensen: Ny formand for Stafet for Livet Nibe.

John Borg stopper som formand for Nibe-stafet

John Borg har sammen med en meget engageret styregruppe skabt en yderst succesfuld Stafet for Livet og har på de 3 år markeret Nibe på bedste vis overfor Kræftens Bekæmpelse og de øvrige stafetter landet over.

Kræftens Bekæmpelse har udpeget Birgitte Bergmann Kristensen til ny formand. Birgitte har siden starten været en engageret tovholder for lysgruppen, som bla. har ansvaret for den meget følelsesladede lysceremoni lørdag aften. 

I løbet af de tre år har der været 4.055 deltagere som har gået jorden rundt ca. 1½ gang og samlet kr. 1.116.600 ind. Af dette beløb er 111.600 blevet i Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling.