Juleafslutningen gik i vasken for gymnasterne fra Sundhed i Bevægelse, et tiltag til ældre som har eller har været ramt af kræft, hjerte kar sygdomme, KOL, diabetes, osteoporose eller gigt. Sundhed i Bevægelse hører oprindeligt hjemme i Haraldslund i Aalborg, men der er en underafdeling i Nibe, forklarer Kai Laursen, Sebbersund – og han fortæller:

– Når ikke coronaen hærger, så en del af gymnastikken det sociale samvær, som opstår når holdet har været igennem en god gang gymnastik. Til at betjene cafeen er der et hold frivillige fra kræftens bekæmpelse, men de er for længst sendt på juleorlov, for cafeen er lukket. En enkelt af disse hjælpere er dog tilbage; nemlig Joan Nielsen.
 
Det er faktisk pga. af hende, at det stadig har været mulig at træne. Uden corona består holdet af ca. 25 gymnaster med forskellige diagnoser, men med de restriktioner som staten har udsendt, så har der været gymnastik helt frem til d. 10 november, fordi Joan har koordineret holdene på coronavis med 9 på hvert hold, og så er der blevet 2 hold.
 
Der var oprindeligt arrangeret en corona rigtig juleafslutning – med overrækkelse af julehilsner, men så blev hele arrangementet jo aflyst, fordi vi blev lukket ned. Gymnasterne har ladet hatten gå rundt, fordi de syntes, at Joan og også vores instruktør og underviser Vibeke har gjort et rigtig stort stykke arbejde for at få det hele til at fungere. Så derfor måtte vi jo finde en løsning for at overrække julehilsnerne. Det foregik hos Joan, som selvfølgelig blev lidt overrasket, slutter Kai Laursen.