Stort beløb indsamlet virtuelt.

Nibe Rotary klub har på trods af restriktioner formået at samle et større beløb til Julemærkehjemmet i Hobro via den snart traditionsrige travetur i juledagene.

Trav for bedre trivsel har de 2 første år været gennemført med gåtur i Skalskoven ved Nibe, med efterfølgende bobler og kransekage.
I år var det hele lagt hænderne på deltagerne selv: valgfri dato, valgfri distance og valgfri donation.

Indbetalingerne indikerer at 103 personer har været ude i den gode sags tjeneste og efterfølgende støttet Julemærkehjemmet i Hobro.

– Det er vi meget taknemmelige for, fortæller Peder Bach fra Rotary klubben og fortsætter: – Det er vi især, fordi børnene på Julemærkehjemmet i den grad har brug for støtte for at få en bedre trivsel i dagligdagen og så rammes de jo også af de gældende restriktioner.

Udover de 4.600 kr., som er indbetalt af deltagerne, har 2 firmaer støttet projekteret: Helle Guldmann Professionelle Kostvejledning, Alstrup og lokale Samkon. Herudover har Rotarys Hjælpefond støttet projektet ekstraordinært med kr. 5.000 og til sidst lovede Nibe Rotary Klubs præsident, Bent Laier, at hvis Trav for bedre trivsel blev gennemført i år, ville Nibeklubben fordoble det indsamlede beløb!

Alt dette betyder, at Nibe Rotary Klub kan sende hele 28.200 kr. afsted til Julemærkehjemmet Hobro. Pengene skal først og fremmest bruges til vand-dispenser til drikkevand på en af deres stuer og er der penge i overskud, gemmes de til busture til svømmehallen.

– Vi håber, vi kan mødes til bobler og kransekage efter Trav for bedre Trivsel 2021, slutter Peder Bach.