Lions Club Nibe går atter i år på gaden med et tilbud om levering af havekalk og -gødning til private haver. I år sker det dog grundet corona situationen på en anderledes måde – Lions medlem Bjørn Drejer forklarer:

– I Lions Club Nibe ønsker vi fortsat at kunne gennemføre vort årlige salg af kalk og gødning til primært private haver. Men i år kan vi på grund af corona-situationen ikke »stemme dørklokker« og samtidig med salget få en hyggelig sludder med mange lokale – så i stedet tilbyder vi levering mod forud bestilling og betaling via Lions Clubs hjemmeside, hvor man finder en bestillings seddel og mulighed for betaling med MobilePay eller via bankoverførsel. 

Når bestillingerne er modtaget, samler vi alle disse og leverer varerne på den ønskede adresse i Nibe eller Valsted – og vi kan i år kun levere på denne måde – altså forud bestilling og betaling, forklarer Bjørn Drejer.

Som et supplement til ordningen stiller medlemmer af Lions Club Nibe op lørdag den 27. marts ved Super Brugsen, hvor man ligeledes kan købe gødning, tilføjer Bjørn Drejer.

Aktiviteten gennemføres med det formål at uddele beløb til de af Nibe by og oplands foreninger der søger Lions Club Nibe om tilskud.