FODBOLD: Serie 2, herrer

IK Frem Sønderup/Suldrup - Nibe: 3-4 (2-1)

Målscorer Nibe: 1-2 Bertil Lasthein, 2-2 og 3-2 Victor Pilgaard, 4-3 Marcus Adelsen.

Gule kort: Bertil Lasthein og Victor Pilgaard

Kampens spiller: Bertil Lasthein

Trænerteamet kaldte dette opgør den første finale af de sidste 5 kampe. Intet andet talte end en sejr, da St.Restrup snublede mod Aars dagen før og Nibe dermed kunne hale ind på forårets evige førerhold.

Nibe var dog den grad i modvind i første halveg, hvor Suldrup pressede Nibe konstant og udeholdet aldrig fik fat i spillet. Hjemmeholdet kom foran efter 20 minutter efter et hjørnespark som blev headet helt op i krydset. Først der kom Nibe i gang og begyndte at følge planen med hurtig boldomgang og bruge bredden. Alligevel var det hjemmeholdet som kom på 2-0 på en kontra, hvor Nibes midtbane og forsvar hang efter.

Så kom Nibe for alvor i gang og angreb Suldrup og 3 minutter før pausen fik Nibe reduceret på et flot angreb, som Bertil Lasthein fik afsluttet med et skud op i nettaget til 1-2 ved pausen.

Trænerteamet og spillerne var enige om at bolden skulle flyttes hurtigere og mere sidelæns i 2.halveg, og Suldrup blev i den grad løbet over fra start. Allerede efter 2 minutter fik Victor Pilgaard udlignet efter kreation fra en velspillende Mathias Johannesen og blot 3 min senere fik Victor Pilgaard gjort det til 3-2 efter et klasse angreb, hvor Johannesen finder Gabi, som hurtig finder Bertil, som lægger den ud til Pilgaard, som sikkert scorer til 3-2; hvilken start, lyder det fra assistenttræner Allan Nicolajsen .

De næste 20 minutter var Nibe i kontrol. Men med 17 minutter igen er kampen fyldt med drama. Bertil bliver udvist med gult kort på en tynd bekostning og 3 minutter efter dette udligner Suldrup ud af ingenting på et drop af Anders Lund. Dermed tror alle kampen som minimum ender uafgjort. Men blot 3 minutter senere bliver Victor Pilgaard korrekt udvist efter en hård tackling og Nibe er nu 2 mand i undertal. Suldrup angreb med alt hvad de havde men Jakob Rise finder pludselig Markus Adelsen, som løber fra forsvaret og scorer til 4-3 med 7 minutter igen. Nibe kæmper heroisk og får sejren hjem og holder dermed trit med Valsgård og St. Restrup.

På tirsdag den 31/5 venter Nørager hjemme på Nibe stadion. Kom op og støt de talentfulde drenge i jagten på oprykning, lyder træner teamets opfordring.

Fra venstre, bagest: Træner Nicolai Nielsen, holdleder Bjarke Skau, Anders Lund, Martin Sandvej, Asbjørn Corfitz, Simon Sørensen, Victor Pilgaard, Bertil Lasthein, Mads Vasegård og assistenttræner Allan Carol Nicolajsen. Fra venstre, forrest: Mathias Johannesen, Gabriel Rask Martinez, Jakob Rise, Emil Lassen Gertsen, Markus Bach Adelsen, Niels Rise, Gustav Sløk Jensen, Laurits Anker Rasmussen.