Nibe skoles 6. klasses piger spillede 31 maj - 2. juni DM i skolefodbold for 6. klasser i Stenløse. Til stævnet deltog de 12 bedste hold fra hele landet, og her var Nibe skole eneste repræsentant fra Nordjylland.

Nibe skoles piger startede DM-turneringen med lyn og torden. Første kamp bød på lækre detaljer, gode mål og 3 sikre point på tavlen - kampen endte hele 11-4. I Kvartfinalen ventede Tingløkkeskolen fra Odense, og her var det tydeligt at meget var på spil. Kampens start bar præg af nerve, men alligevel med klar Nibe dominans, og da der manglede mindre end 2 min. af kampen, var Nibes piger ualmindelig tæt på at skulle spille semifinale - Nibes piger førte 2-1. Det næste der skete tør jeg ikke tænke på… Odense-pigerne formåede nemlig, ikke bare at score ét, men hele 2 mål. Det hele var vendt på hovedet på mindre end 2 min., og det hele virkede fuldstændig uvirkeligt da dommeren fløjtede af. Drømmen om guld var med ét brast og følelserne fik derefter frit spil. Det tog lidt tid inden tårerne var borte. Heldigvis rejste pigerne sig som et hold og vandt dagen efter, de to sidste kampe med overbevisende spil, og så kunne smilet atter finde vej. Dermed sluttede pigerne på en meget flot 5. plads.

Det har på mange måder været en helt fantastisk tur, hvor pigerne også har stiftet nye bekendtskaber på tværs af de forskellige fodboldhold fra hele landet.