Et af årets højdepunkter for børn og barnlige sjæle oprandt så fredag aften, hvor Nibe Handelsforening kunne byde velkommen til Nibes og Aalborg Kommunes borgmester, der igen i år besøgte sildebyen for at tænde Torvets juletræ.

Inden borgmesteren fik ordet, bød Nibe Handelsforenings formand Lars Kirk Larsen velkommen til Torvet, og han glædede sig over det nærmest rekordstore publikum, som var mødt frem, og han lovede, at Nibes butikker den kommende tid vil være »på stikkerne« for at betjene kunderne på bedste vis under julegaveindkøbet.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen var ligeledes i julehumør, og inden han med hjælp fra de mange fremmødte børn tændte juletræet, mindedes han sin egen barndoms jul, hvor han lige fra efterårsferien og til julen endelig kom, glædede sig til det store højtid. Der blev klippet og klistret, og han fik den »gravko« i julegave, som han havde ønsket sig

Borgmesteren ønskede alle i Nibe og på egnen en glædelig jul, og sammen med julemanden uddelte han så godter til de mange fremmødte børn. – Og som julemanden sagde til børnene: »Spis nu godt med pebernødder her til jul; de er lige så sunde som salat – og salaten kan I jo så spise efter jul«.

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen bød sammen med Julemanden de mange børn på Torvet på pebernødder og andre godter.

Alt imens der blev nynnet og sunget til Nibeblæsernes hyggelige julemelodier og juletræet blev tændt, serverede Nibe Handelsforening og det lokale, frivillige beredskab, julegrød og saft til alle på Torvet.

Du kan se eller gense optakten til og tænding af juletræet på denne facebook-video. Desværre efterlader lyden noget at ønske, men hvis man »spidser ører« kan man høre julemusik samt velkomst til publikum og borgmesteren – og sidstnævntes tale, inden han tændte juletræet.

https://www.facebook.com/nibeavis.dk/videos/858162071984556

Det lokale, frivillige beredskab bød alle på julegrød og saft, og der blev langet flere hundrede portioner over bordet.