Det er fingeren på pulsen, højaktualitet og stor Nibepopularitet, der præger dagens tre offentliggjorte navne til Nibe Festival, som afvikles om under et halvt år i Skalskoven.

Benjamin Hav & Familien - et af landets bedste livenavne, arenasmasheren Saveus, og verdens bedste Hjalmer tager til Nibe i dagene 28. juni til  1. juli 2023. 

Benjamin Hav & Familien
Lige dele imponerende talent, særegenhed og gennemført underholdende. Vel den bedste måde at beskrive Benjamin Hav & Familien på. 

November-koncerten i AKKC var en magtpræstation og et jordskred af en koncert, som gav de vildeste anmeldelser. 

Heldigvis er den underholdende og overbevisende »familie« tilbage i Nibe torsdag i festivalugen med deres fantastiske sceneshow. 

Saveus – til sommerens Nibe Festival.

Saveus
Er efterhånden blevet en magtfaktor på den danske musikscene. Fylder de store arenaer, har væltet Orange hos »storebror« i Roskilde og tonser ud i æteren med det ene mageløse hit efter det andet.

Saveus er der, og vil være der fremadrettet. Også i Nibe, når Saveus på festival lørdagen spiller på Stor Scene.

Hjalmer – til sommerens Nibe Festival.

Hjalmer
Spillede Nibe i 2019, inden verden gik af lave. Nu er Hjalmer så tilbage i Skalskoven. Og det er en opdateret og endnu mere populær Hjalmer, som kan opleves til sommer.

Hjalmer er bare endnu et godt eksempel på et meget succesfyldt generationsskifte på den danske musikscene. Udsolgte koncerter og hits som »Istedgade (Uhh)«, »Dig Og Mig«, »Hvis Du Går« og »Folk Som Os« dokumenterer det så klart og tydeligt.

Følgende navne er pt. offentliggjort: OneRepublic, Lukas Graham, The Minds Of 99, Tobias Rahim, L.O.C., Saveus, Benjamin Hav & Familien, Hjal-mer, Oh Land, Hugorm & PRISMA.