Stafet for Livet Nibe blev lørdag aften kort før kl. 21 indstillet med det formål at afholde den annoncerede lysceremoni.

Hundhedvis af papirposer med budskaber til de mistede eller til de, som kæmper mig kræften, nærtstående familie, venner eller blot bekendte. Alle lysposerne var opstillet i smukke hjerteformer centralt foran scenen og i periferien af anlægget.

Stafettens deltagere samledes foran scenen, hvor konferencier Frank Larsen guidede deltagerne, Tina Vennevold fra styregruppen orienterede om baggrunden for lysceremonien, hvorefter sygehuspræst Karen Søe Petersen holdt »lystalen«. Karen Søe Petersen tog udgangspunkt i et citat af den danske forfatter Karen Blixen, der på samme måde som de, der mister, er mentalt »nede«: »Når vort liv er gået i stykker, skal vi have det fortalt sammen igen«: – Det er vigtigt, at vi forholder os til vor sorg, og at vi får talt om det, var hendes budskab.

Sygehuspræst Karen Søe Petersen holdt »lystalen«. I baggrunden gospelkoret »Shine«.

Gospelkoret »Shine« fra Aalborg afsluttede lysceremonien, hvorefter stafetten igen blev sat i gang og deltagerne begav sig ud på den nu mørklagte rute.
Fra midnat havde løbegruppen »Parkrun« indbudt til et løb på halv-maraton distancen for de, som havde lyst at teste sig på denne måde.

Årets Stafet for Livet Nibe slutter søndag kl. 12.00, hvor der er officiel afslutning og tale ved styregruppens formand Birgitte Bergmann Kristensen.

Gennem lørdag aften, hele natten og morgenen har ruten i Nibe Anlæg og Stadionparken været fyldt med deltagere. I Stadionparken var der fyldt med telte og mødesteder for de deltagende hold.