FODBOLD – kvinder, Jyllandsserien

Fortuna – Nibe B: 2-1 (1-0)

Mål for Nibe: Rikke Nicolajsen (4. kamp i træk)

Mandag aften gæstede Nibes kvinder storklubben Fortuna Hjørrings 2.hold. Fra kampens viste det sig at de to hold stod godt til hinanden dog med hjemmeholdet en smule i teten. Selv om der var chancer til begge hold i 1.halvleg var det hjemmeholdet der kom foran på (endnu) en 2.bold efter et hjørnespark som Nibe ikke havde lyst til at ekspedere væk. Inden pausen havde både Mette Pedersen og Laura Engberg mulighed for at bringe balance i regnskabet men skarpheden udeblev.

I pausen ændrede man fra em 3-5-2 til 4-3-3 for at presse lidt højere med kanterne og lukke Fortunas effektive opspil. Det gav resultat allerede efter et par minutter hvor det høje pres gav en bolderobring i venstre side, og Caroline Mathilde Lund fandt en fri Kirstine Kærsgaard der efter et par snævre driblinger spillede Rikke Nicolajsen fri på kanten af feltet der scorede fladt i det korte hjørne. Herefter sad Nibe på kampen og chancerne stod nærmest i kø og havde spillerne kendt deres besøgelsestid kunne Nibe godt have ført med 2-3 mål inden hjemmeholdet scorede det afgørende mål hvor de fangede Nibe i en omstilling hvor forsvaret ikke var helt organiseret.

– Et træls nederlag hvor vi havde fortjent mere efter spil og chancer i 2. halvleg, udtaler tilbagevendte Cecilie Gyntelberg, der spillede en stor kamp på midtbanen.

Næste kamp er på mandag ude mod AaB og deres Ligareserver.