Nibe Festival står stadig på trods af torsdagens skybrud, faktisk stærkere end nogensinde før.  

Af Anne Kirstine Roed og Ann Rishøj Jensen. Foto: Nibe Avis.

En våd torsdag på festivalen resulterede i en mudret oplevelse, men dette slog ikke festivalens gæster ud, tværtimod! Nibe Festival leverede et overskud på 16 % i forhold til budgettet for dagen, der i forvejen var sat højt. Ifølge Nibe Festivals bestyrelsesformand Thomas Larsen skyldes det et uovertruffent humør og sammenhold blandt de frivillige.  

- Vi skal virkelig sørge for at holde fanen højt, selvom vejret er imod os. Hvis vi først begynder at hænge med næbet, så har vi 4000 medhjælpere, der også gør det, fortæller Thomas Larsen.  

Tabt væddemål resulterede i mudderbad 
For at bevare det gode humør valgte bestyrelsesformanden Thomas Larsen at indgå et væddemål med de frivillige medarbejdere - hvis de formåede at nå budgettet, så ville han rulle sig i en mudderpøl. Det blev en overbevisende sejr til de frivillige medarbejdere.  

- Hvad er en sejr, og hvad er et nederlag? Jeg synes faktisk, at det er en sejr. At overskuddet koster mig en tur i mudderet, det gør jeg med glæde, fortæller Thomas Larsen og griner. 

Den første til at gratulere Thomas Larsen med en »krammer« efter mudderbadet var integrationsminister Inger Støjberg, der er fast og flittig gæst på Nibe Festival.

Ganske frivilligt tog Thomas Larsen turen i Junglestiens mudderpøl.
Triumf efter turen i mudderpølen: Det gi'r SÅ meget mentalt overskud på baggrund af en våd og mudret torsdag, at vore frivillige på alle fronter performer godt, sagde Thomas Larsen.