Nibe Festival runder juledagene af med offentliggørelsen af et overflødighedshorn af nye navne.

Mens andestegen og risalamanden bundfalder sig, får festivalglade danskere sig en forsinket julegave: Nibe Festival er netop klar med næste portion offentliggørelser til programmet for festivalens 2018-udgave.

Aqua
Benal
DJAligator
CityBois
Martin Jensen
Faustix

Hvad end man er til pop, reggae eller elektronisk hip-hop, er der med dagens offentliggørelser garanteret fest under trækronerne til sommer, lover festivalleder Peter Møller Madsen: - Julen er fællesskabets og festens højtid. Derfor er dagens offentliggørelser også netop præget af fest. En fest, som netop skaber det fællesskab, som vi så gerne vil se og mærke i vores smukke skov.
Peter Møller Madsen tilføjer: - Med dagens offentliggørelser sætter vi punktum for et forrygende år - og tager et vigtigt spring ind i det næste.  Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår, og ser i den grad frem til, at vi om et halvt år kan byde vores elskede publikum velkommen til endnu en festival i Nibe.
 
Aqua
Det bedst sælgende danske band nogensinde, gruppen bag de største danske hits nogensinde, og en evig kilde af ungdommelig energi. Det er netop, hvad Aqua siden 1989 har stået for. Gruppens comeback i 2016 viste, at selvom bandet ikke er lige så unge, som da vi først stiftede bekendtskab med dem, så er energien og leveringen stadig knivskarp. Og nu rammer et af danmarkshistoriens med succesrige bands Nibe Festival 2018.
 Benal
Den elektroniske hiphop-duo Benal har for alvor haft vind i sejlene de seneste år. Udsolgte shows, anmelderroste albums samt P3s hovedpris »P3 Prisen« er væltet nedover duoen. Benal repræsenterer stadig undergrunden af den spirende danske hiphop, men året 2018 tegner til at blive året, hvor Benal får lov at indtage de helt store scener, og en gang for alle bryde igennem lydmuren til hele det danske land.
 
Wafande
Reggae, soul og R&B toner gennem skoven, når Wafande indtager Nibe Festival til sommer. Den populære sanger og sangskriver tager alle sine udødelige hits med i rygsækken: »Gi Mig Et Smil«, ”En Anden” og ”Uartig” er blot et smalt udpluk af, hvad gæsterne kan se frem til at opleve fra Wafandes altid smittende performance. Evigt populær under trækronerne, og altid garant for en fantastisk dansefest.
 
The Powls
The Powls vil efter eget udsagn »skabe fest, stemning og gang i den, hvor end de kommer frem«. Således også på utallige udgaver af Nibe Festival, og 2018 bliver ingen undtagelse. Med nærmest legendarisk status på festivalen, vender The Powls endnu engang tilbage med feststemte attituder, uimodståelig spilleglæde og 110% showmanship.
 
DJ Alligator
Iransk-Danske DJ Alligator har været en enorm eksportvare for dansk musik. »The Whistle Song«, »Stomp«  og »Music Is My Language« er blot nogle af de hits fra DJ’ens hånd, der har væltet klubber og dansegulve verden over siden 1994. Det bliver en sand elektronisk dansefest, når alligatoren vælter Skalskoven.
 
Citybois
De to tidligere deltagere fra X-Faktor, blev på rekordtid en succes landet over, og nu kommer de en tur til Nibe Festival, klar til at smelte endnu flere teenagehjerter. Med charme, selvtillid, lækkert hår og kække pophits, er det uundgåeligt, at den unge duo kommer til, ikke blot at indtage festivalen, men også samtlige bankende hjerter i skoven.
 
Martin Jensen
Tropical house er perfekt til en varm sommerdag i Skalskoven - og det bliver en realitet, når Martin Jensen brager ind på festivalen med hits som »Solo Dance« og »All I Wanna Do«. Martin Jensen har gennem en solid karriere sikret sig en solid plads på Top 100-listen over verdens bedste DJs, og det er 100% berettiget, for Martin Jensen kan skabe et fantastisk house-show uden sidestykke.
 
Faustix
Faustix har siden sin debut i 2009 været en uhyre arbejdsom herre. Samarbejder med Sivas, Snavs, Barbara Moleko og Diplo har sendt Morten Brangstrup Olsen Hansen op i eliten, hvor kun de færreste får lov at lege med. Faustix er både herhjemme og i det store udland et anerkendt musikalsk talent, og der bliver helt sikkert danset igennem, når han til sommer skal fylde Nibe Festival med sine slidstærke hits.