1980'ernes danske landeplager udsat for fællessang

Der var i den grad lagt op til fællessang, da Hardinger Band med de legendariske medlemmer af Shu-Bi-Dua Kim Daugaard, Jørgen Thorup og Michael Hardinger med nye musikere fredag aften stillede op til en ren revival-koncert i Reservatet.

Det var tydeligt, at ikke alle på forhånd havde opdaget, at der var tale om en stort-set ren Shu-Bi-Dua koncert med kun en enkelt undtagelse (Hardingers egen »Jeg har købt mig en walk-man«) – og så den tidligere frontfigur Michael Bundesen, som af helbredsmæssige årsager ikke længere kan spille og synge med.

Men ellers fik publikum én lang stribe af kendte sange – bla.: »Den Røde Tråd«, »Folkevognen«, »Danmark«, »Costa Kalundborg, »Hvalen Valborg« og Fed Rock - etc. evt. Og publikum var ikke sene til at både synge sig skråle med. Bandet udtrykte stor glæde og en smule forundring over, at publikum virkelig ikke havde glemt de gamle strofer, men fællessangen overstrålede lejlighedsvis bandets vokale forgrund, og det gav respekt - på begge sider af scenekanten.