»Mød Mig i Mørket«, »Superlove«, »Der Er Sommer På Vej«, »Neonsolen« og »I Et Land uden Høje Bjerge« er forventeligt blandt numrene, når Michael Falch d. 30. januar skriver historie, som det første koncertnavn i Støberiet – det store kulturrum i hjertet af Nibe Festivals bygninger på Industrivej i Nibe.

– Vi er enormt glade for, at det bliver netop Michael Falch, som starter en ny æra med koncerter i »Støberiet«, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen – og forsætter:

– Falch er jo på mange måder et musikalsk barn af festivalen. Han har igennem årene givet masser af koncerter på vores festival – både som solist, som d. 30. januar, og tidligere med Malurt, Boat Man Love, Dét Orkester og i 2017 også sammen med vennen Poul Krebs.

 Det bliver i forbindelse med koncerten også muligt at betragte og beundre det smukke og aldeles DNA-fyldte graffitiværk i Støberiet, som kunstnerne Rolf Rejnhold og Richard Holmes for nyligt har færdiggjort.

Indenfor ganske kort tid offentliggøres de første navne til Nibe Festival 2019, som afvikles i dage 3. – 6. juli. Det er allerede nu muligt at købe partoutbilletter, bl.a. via festivalens hjemmeside.