Møller peger på sig selv som årsag til bandets fravær over fire år.

Hvorfor har geniale The Minds Of 99 ikke besøgt Nibe siden 2015, hvor de stadig havde en størrelse, som betød de kunne klemmes ind i Reservatet? Det handler jo nok om tilfældigheder, routing udfordringer og ikke mindst manglende »fingerspitzgefühl« hos mig som den kunstnerisk ansvarlige – svarer festivalleder Peter Møller Madsen. Og fortsætter med - Pyt med det - alle skuffer jo over tid 😉, og lad os i stedet med stor tilfredshed løfte sløret for, at »Minds« spiller Nibe 2019.

Toppen af dansk rock
Med karismatiske og fantastiske Niels Brandt i front for The Minds Of 99, har bandet i den grad sat sig hårdt og veltilrettet på en af dansk rocks største og mest stabile taburetter. Og taburetten står solidt på de fire ben, som de fire øvrige medlemmer i The Minds Of 99 kan mønstre.

The Minds Of 99 har i øvrigt format og potentiale til at sætte sig velplaceret og sikkert i en af dansk rocks absolutte kongestole, konstaterer Peter Møller Madsen.

Ud over stepperne fra start
Med numre som »Det Er Knud Som Er Død« og »Et Barn Af Min Tid« fra debutalbummet viste The Minds Of 99 allerede i 2014 deres enorme potentiale. Siden er det blevet til masser af priser – bl.a. ved DMA, Gaffa Prisen og Steppeulven. Et highlight er også jubelkoncerten på mægtige og magiske Orange Scene i Roskilde.

Singlerne har efterfølgende stået i kø. »Ma Cherie Bon Bon«, »Stjerner På Himlen« og ny-hits som »Ung Kniv« og »Alle Skuffer Over Tid« er gode eksempler på det. Og det fortsætter helt sikkert

Nu er The Minds Of 99 så tilbage i Nibe. Den voldsomt fremadstormende kvintet spiller Stor Scene lørdag på Nibe 2019, som afvikles i Skalskoven 3. – 6. juli.

Peter Møller Madsen: – Det handler jo nok om tilfældigheder, routing udfordringer og ikke mindst manglende »fingerspitzgefühl« hos mig som den kunstnerisk ansvarlige, når vi først nu kan sætte The Minds Of 99 på plakaten.