Altid et hovednavn i Nibe – det hersker der ingen tvivl om.

Bl.a. derfor er en af kongerigets største popsuccesser selvfølgelig at finde på årets festival. Nik & Jay spiller Stor Scene lørdag aften 6. juli.

Opdateret hitmaskine
Det, der startede i Værløse i 2002, har udviklet sig til en ren hitmaskine. Nik & Jay har de seneste år styrket populariteten, og de har for alvor sat sig på den danske live-scene. De ørehængende hits, som ”Novembervej”, ”Boing”, ”Hot”, ”Lækker”, ”Når Et Lys Slukkes” og ”I Love Ya” sidder stadig lige i skabet og bliver leveret af et voldsomt opdateret og modnet Nik & Jay.

Rimsmedene Niklas Genkel Petersen og Jannik Brandt Thomsen har for vane at levere uforglemmelige shows, hvor den ungdommelige kækhed, de skarpe punchlines og de uopslidelige hits går hånd i hånd. Nik & Jay er lige nu aktuelle med ”Rejsekammerater” - den musikalske ”sammensmeltning” med Nephew.

”Nik & Jay synger ”Tag Mig Tilbage” - ”Og det gør vi så, når der er en dag tilbage af Nibe 2019 – altså om lørdagen”, siger festivalleder Peter Møller Madsen med et glimt i øjet og fortsætter: ”Vi glæder os logisk nok meget over, at Nik & Jay nu følger trop med netop Nephew og The Minds Of 99 og træder ind i vores smukke skov under Nibe 2019, som afvikles i dagene 3.–6. juli.”

Billetsalg og flere offentliggørelser inden jul
Billetsalget til Nibe 2019 er i fuld gang - og i en meget positiv udvikling. Det er tydeligt, at en velafviklet og varm festival i 2018 sætter de skønneste spor. – Og fik vi nævnt, at der offentliggøres flere navne inden jul, slutter Peter Møller Madsen.