Nibe Festival har tidligere offentliggjort, at Nephew, The Minds Of 99, Nik & Jay og Ude Af Kontrol er klar til Nibe 2019. Nu smider festivalen yderligere tre meget ønskede og Nibekære navne – nemlig Saveus, Folkeklubben og Queen Machine - i »programhatten«.

Saveus
Den her forsigtige og tydeligvis meget talentfulde unge knægt fra Ørum, som tog kongeriget med storm, da han vandt X Factor i 2008, har i den grad udviklet sig til uovertruffen rockstjerne i spidsen for SAVEUS.
Og så ikke mere X Factor-snak, for det ER helt ligegyldigt i den her sammenhæng, påpeger festivalleder Peter Møller Madsen.
Saveus buldrer frem med masser af airplay og sælger voldsomt mange billetter på landets store spillesteder. Fremadstormende Saveus fik i 2018 æren af at åbne Orange på Roskilde, og »nailede« - ifølge et enigt anmelderkorps - totalt festivalernes »højborg«. Nu venter der så også Nibe-publikummet en gang hit på hit leveret af mageløse Saveus. Vi nævner i flæng numre som »Ready To Die«, gospelblæseren »Time Can Heal A Man«, »Everchanging« og gennembrudsbaskeren »Levitate Me«.

Queen Machine
Queen Machine har efterhånden mange år på bagen, og har før sat ild til de udødelige Queen-klassikere i Skalskoven. Med Queen Machine bliver vi vidne til noget nær det nærmeste, vi kommer »the real stuff«.
Aktualitetsbarometeret peaker lige nu, hvor folk vælter ind i de danske biografsale for at se filmen »Bohemian Rhapsody«. En gribende, men også latterfremkaldende film, som fortæller historien om Freddie Mercury og de andre Queen-legender.

Folkeklubben
Voldsomt ønsket på Nibe – og et rigtigt godt eksempel på, at det stadig er muligt, at levere »håndholdt« og autentisk musik til masserne. Brød igennem med »Fedterøv«, senere fulgte den »Kim Larsenske«, smukke og iørefaldende »Blomsten Og Vasen«. Lige nu krones forløbet for den sympatiske trio med det meget anmelderroste album »Sort Tulipan«, samt en voldsom søgen til bandets koncerter på større og større venues.

Vi er glade for, at vi nu atter har fornøjelsen af invitere Folkeklubben på skovtur i Nibe, slutter Peter Møller Madsen denne omgang af navne til festival-plakaten 2019.

wSAVEUS-2
wFolkeklubben
wQueen-MachineVibekePedersenVPE7689