Suspekt spiller i 2019 på Nibe Festival for 12. gang

I forbindelse med de tre totalt udsolgte Aalborg-koncerter her hen over julen har Nibe Festival endnu en gang tilføjet »Vestegnsridderne« Suspekt til Nibe posteren.

I et svagt øjeblik fristes man til at spørge, hvorfor festivalgæsterne år efter år kan og skal opleve Suspekt i Nibe? Fordi vi kan, fordi vi vil, og fordi Orgi-E, Bai-D, Rune Rask og resten af Suspekt teamet hvert år er i førerfeltet over de navne, som Nibe-publikummet ønsker til Skalskoven. Sådan er det altså bare, og sådan bliver det forhåbentligt og forventeligt ved med at være, lyder det fra festivalleder Peter Møller Madsen.

Flere og flere suspekte fans
Vi har været med på hele Suspekts rejse fra de var uartig undergrund til nu, hvor de er blevet uartig allemandseje og i den grad peaker popularitetsmæssigt. Det bevidner de tre udsolgte koncerter på Skråen helt sikkert også. På Nibe peaker Suspekt altid, og derfor fastholder vi den skønne tradition – altså Suspekt i Skalskoven. For – altså for at blive i Suspekt universet - »Vi Står Stadig« i Nibe og »Går Linen Ud« igen igen, for »Ingen Slukker 1 Star« – heller ikke i 2019.

Se video præsentationen fra Nordkraft, Aalborg – HER

Følgende navne er på plads:
Nephew, Nik & Jay, Ude Af Kontrol, SAVEUS, The Minds Of 99, Folkeklubben, Queen Machine og altså nu også Suspekt.

Suspekt - her fra deres suspekte optræden på Nibe Festivals store scene.