Magtens Korridorer, Iris Gold, Lars Lilholt Band og Hjalmer giver mere eller mindre velkendte delikate smagsoplevelser, som blot gør oplevelsen i Skalskoven »lækkermums«.

Nibe Festival er en oplevelsesverden, hvor hygge, velvære, glæde og begejstring er en del af en ultimativ opskrift på selvforkælelse. Sammenholdet, oplevelserne, fællesskabet og ikke mindst duften af skov er ligeledes vigtige ingredienser, og musikken er toppen af den – skal vi kalde det - kulturelle og oplevelsesrige flødeskumskage.  

Hjalmer
Det høres let, at Hjalmer har været indhyllet i musikkens verden siden den spæde barndom. Som søn af nationalskjalden Kim Larsen kan man næppe drømme om en opvækst mere musikalsk end hans. 23-årige Hjalmer har fundet skabelonen for, hvordan den perfekte popsang skal skæres, og numre som »Hjem Til En Anden« og »Hvis Du Går« er glimrende eksempler herpå. Hjalmer bringer varme popmelodier, og en helt frisk Gaffa Pris som »Årets Solist«, med sig til Nibe.

Lars Lilholt Band
Lilholt er en vaskeægte legende i 9240. Derfor er han også mere eller mindre fast inventar på festivalen - og det med god grund. Gang på gang har Lilholt og hans orkester spillet op til kærlighed, fest og dans, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at dette vil gentage sig i 2019. Nibe Festival og Lars Lilholt Band er en helt speciel kærlighedshistorie, og en festival uden Lilholt virker på mange måder forkert - hvilket vi gang på gang fik besked på af vores gæster, da vi i 2018 ikke præsenterede Lilholt i Skalskoven.

Lars Lilholt Band.

Iris Gold
Med sin energiske og festlige liveoptræden har den soul-inspirerede sangerinde Iris Gold taget landet med storm. Det er gået lynhurtigt for den dansk-jamaicansk-engelske sangerinde, siden hun i 2015 debuterede med nummeret »Goldmine«. Hun har på et internationalt plan delt scene med så prominente navne som Taylor Swift, Miguel - og ikke at forglemme Robbie Williams, hvor hun varmede op for 25.000 mennesker. Den smitsomme sammensmeltning af retro-hiphop, soul og powerpop er som skræddersyet til de største livescener, og Iris Gold er uden tvivl et af de navne, som vi kommer til at høre meget, meget mere fra de næste mange år. I 2019 laver Iris »guldfest« i Reservatet.

Irish Gold.

Magtens Korridorer
I Magtens Korridorer finder vi dansk rocks helt store hard-hittere, og med frontmand Johan Olsen som styrmand på rocktoget er der garanteret energiudladninger og rock n roll-stemning. Det er helt råt og skåret ind til benet af, hvad genren kan. Magtens Korridorer har på Nibe utallige gange vist, hvor rock-skabet skal stå og er bl.a. af denne grund at finde på plakaten til den 35. version af Nibe Festival.

Magtens Korridorer.

Billetsalget går ganske enkelt fremragende
Den varme festival i 2018, og programmet so far, sætter præg på billetsalget til sommerens festival. Vi er foran på næsten alle billettyper. Offentliggørelsen af Westlife i forrige uge har speedet yderligere op for billetsalget. Dagsbilletter til onsdag, hvor vi udover Westlife bl.a. også byder på eneste jyske sommerkoncert med MØ, går mod udsolgt i nær fremtid.