Om knap 14 dage afvikles den 35. Nibe Festival. Et inferno af feel good og oplevelse, når Skalskoven hver dag fyldes med omkring 16.000 festglade.

Festivalen har ikke mindst de seneste år udviklet sig massivt bl.a. ift. omsætning og antal gæster. Festivalen har taget kvantespring.

Her op til den 35. festival kan vi melde udsolgt af partout-, onsdags- og lørdagsbilletter. Fredagen går samme vej. Mon ikke den sidste fredagsbillet bliver solgt op til, under eller umiddelbart efter billetprisstigningen mandag d. 24. juni kl. 10.

Uanset festivalens popularitet og udvikling, så holdes der alligevel fast i traditioner, og der fokuseres på bredde og mangfoldighed. Et par af traditionerne er kærkomne – nemlig henholdsvis Børnekoncerten og Ældrekoncerten.

Mika & Tobias til Børnekoncerten
Mika & Tobias er klar til Børnekoncerten. Duoen er drønpopulære og er blevet et gigantisk fænomen på Youtube.
Mika & Tobias største nummer er helt sikkert mælkesangen ”Ikke Mere Mælk”, men også numre som ”Ryst Din Krop” og nyeste singleskud på stammen – ”Av Min Tå” sidder lige i skabet.
Før og efter Mika & Tobias underholder en lang række børn fra byens skolefritidsordning.
Ifm. Børnekoncerten, som afvikles på Blå Scene onsdag d. 3. juli kl. 09:30 – 12:00, er festivalen vært med kagemand og saftevand til de mange børn. Der er fri entré til Børnekoncerten.

Mike & Tobias.

Kisser & Søren til de ældste
Fri entré er der også til Ældrekoncerten, som afvikles fredag d. 28. juni i Nibe Idræts- & KulturCenter.
Her byder festivalen på de – i ældre kredse – meget populære Kisser & Søren, og før og efter duoen spiller Nibe Harmonikaklub op til dans og fællessang.
Ifm. Ældrekoncerten byder festivalen på lagkage og kaffe.

Kisser & Søren.