Suspekt spiller Nibe Festival onsdag d. 1. juli.

Koncerten i Nibe bliver én af to sommerkoncerter i 2020. Udover Nibe spiller Suspekt også Roskilde.

– Vi er meget tilfredse med, at Suspekt føjer Nibe til deres sommer. Og selvfølgelig også at koncerten bliver særdeles eksklusiv, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

Ikke alene eksklusive – også superaktuelle
Som sagt er Nibe én af to danske sommerkoncerter, og så endda i et år, hvor Suspekt er mere aktuelle end nogensinde. Ikke alene sælger Suspekt voldsomt mange billetter overalt og har masser af airplay. Drengene er også aktuelle med nyt album. De smed jo »Sindssyge Ting« d. 14. februar og storhitter ligeledes med dokumentaren »SUSPEKT« på TV2 Play.

Kys til Suspekt – kys til Nibe
Ubetinget kommer vi alle til at kysse Suspekt, og ubetinget kommer drengene til at kysse NIBE tilbage. Sådan har det været de seneste 13 festivaler, og sådan bliver det garanteret også til den 14. Suspekt koncert på Nibe Festival. Der kommer helt sikkert til at ske sindssyge ting.

Programmet på plads primo april
De sidste brikker i det store og farverige musikalske puslespil er ved at falde på plads. Programmet offentliggøres i starten af april.
På nuværende tidspunkt er følgende navne offentliggjort: Lukas Graham, Suspekt, Nik & Jay, Rasmus Seebach, MALURT, Alphabeat, MORTEN, Carpark North, Jonah Blacksmith, Benjamin Hav, Lars Lilholt Band, Tessa, TopGunn, IAMJJ, Jung, Jimilian, Faustix & Clara.