Som en følge af Regeringens udmelding mandag aften, har Nibe Festival omgående valgt at følge retningslinierne og aflyse årets Nibe Festival.

Herom skriver festivalens ledelse i en pressemeddelelse:

Vi må desværre beklage, at Nibe Festival 2020 er aflyst. Det sker på baggrund af, at statsminister Mette Frederiksen til et pressemøde i aften har meddelt, at det til og med august ikke er tilladt at gennemføre arrangementer med store forsamlinger.

Vi har stor respekt for denne udmelding. Vi må ikke sætte vores gæster og de 4700 frivilliges ve og vel i spil. Det vil være dybt uansvarligt. Vi skal modsat have fokus på ansvarlighed og samfundssind.

Selvfølgelig er det hele uoverskueligt lige nu. Nu skal vi have overblikket og den så vigtige og nødvendige dialog med bl.a. vores mange leverandører.

Vi sender masser af tanker til de mange tusinde gæster som havde set frem til at feste i Skalskoven i dagene 1. – 4. juli. Billetkøberne vil kunne få billetten overført til Nibe Festival 2021 eller få den refunderet.

Vi bliver meget mere konkrete og vender tilbage i nærmeste fremtid med en mere uddybende pressemeddelelse, og vil derefter stå til rådighed.

På vegne af Nibe Festival

Thomas Larsen  &  Peter Møller Madsen

Festivalformand        Festivalleder

Det bliver så 2021, inden dette scenarie atter kan opleves i Skalskoven. Foto: Jeff Ravn.