Nibe Festival lavede fredag og lørdag pop-up koncerter på Torvet og Toften

med The Cover Crew, Frank Megabody, Franciska, SuperScum, Souvenirs og Geo & En På Guitar (som er Simon Troelsgaard fra Dúné).
- Lørdag party-crashede vi så en række af hjemmefestivalerne. Nogle steder med Souvenirs, andre med SuperScum eller Geo & En På Guitar. Navnkundige Frank Megabody var også med de fleste steder og underholdt på »Megabodysk« vis.

Festivalen og fællesskabet lever videre
- Det var faktisk meget rørende at opleve, at festivalen og fællesskabet levede videre her i festivalugen. Rørende at opleve den glæde og begejstring der mødte os, når vi crashede hjemmefestivalerne, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.
- Det har været et kæmpe skulderklap og et uvurderligt plaster på såret at se så mange har bakket op omkring festivalen. Både de mange, som har festet og skabt rammerne til hjemmefestivalerne, musikerne som er gået all in, vores leverandører, som bl.a. har bidraget til at lave de meget eftertragtede festivalkit og så har Aalborg Events supporteret os økonomisk, så vi kunne skabe lidt liv i løbet af festivalugen.
- De oplevelser og den opbakning, vi har mødt de seneste dage, styrker bare yderligere al vores optimisme for fremtiden. Det tydeliggør at folk derude vil festivalen, vil fællesskabet, og ja, også vil netop fremtiden, slutter festivallederen.

Intermistisk scene-opstilling ved Julins Café Bedste: Souvenirs var klar med populære sange og melodier fra deres repertoire, og selvom regnen silede ned under en del af denne POP UP koncert, så var der pænt med regnfrakke-klædte tilskuere, som nød oplevelsen.