Sommerens Nibe Festival tilføjes nu en femte scene. På den nyetablerede Camp Øst fødes Grøn Scene.

Fra tirsdag d. 28. juni til lørdag d. 2. juli byder Grøn Scene på omkring 20 koncerter. Navne som Carl Knast, Gobs, Pattesutter og Emil Kruse spiller udelukkende på Grøn Scene, mens navne som Statisk, Pind, FABRÄK, Blæst og Malte Ebert giver teasere og DJ Set før eller efter koncerterne inde i skoven.

– Camp Øst bliver, som lovet, en hot kartoffel. Ikke alene kommer de her mange koncerter til at skabe en fantastisk stemning fra formiddag og til ud på aftenen. Området bliver generelt én stor opgradering, som løfter campinglivet ind i en ny tid for festivalgæsterne – uanset om du er ung festivaldebutant eller måske bare gerne vil have gang i den under ordnede forhold, – udtaler Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

Line-up på Grøn Scene: Carl Knast, Malte Ebert Teaser, Specktors Teaser, Marcus.wav, Blæst Teaser, Gobs, FABRÄK DJ Set, Pind DJ Set, Jesu Brødre, Statisk Teaser, LittGloss, Bathsheba, Pattesutter, Fuld Effekt, Emil Kruse DJ Set, TOKO, Josie Amadonna DJ Set og Randers Cowboys.

Carl Knast 
Carl Knast har længe floreret i hiphopundergrunden med sine skæve beats og grineren punchlines. Den habile tekstmager sørger altid for, det ikke er kedeligt – og hitkartoteket spænder bredt fra slæbende og dystre tracks over balkanvibes til forfriskende ”selvfederi”. 
Til Gaffa Prisen for et par uger siden gav Carl Knast et højintenst show, så vi ved, hvad der venter os på Grøn Scene.

Malte Ebert Teaser
I Nibe kan vi selvfølgelig ikke få nok af Malte Ebert. Derfor har vi sørget for, han holder forfest på Grøn Scene torsdag d. 30. juni kl. 13, inden festen fortsætter på Blå Scene kl. 15. 

Som til alle andre forfester kan du forvente højt humør og en gennemgribende festlig stemning. Den talentfulde sanger synger solo en række håndplukkede sange på Grøn Scene, og så fortsætter festen ellers med band på Blå Scene.   

Specktors Teaser
Velkommen til partytime – velkommen til Specktors. 
Specktors er fængende technobeats og skrål-med-tekster. Specktors er ”Unz Unz”, det er ”Gutterne”, det er ”5 Drenge I En Lille Bil”, det er, ikke mindst, ”Lågsus”.
Hvilken fest på Grøn Scene torsdag eftermiddag, når Wanner og JonasForFanden alias Specktors stempler ind.

Marcus.wav
Marcus.wav eksperimenterer på tværs af genrer som pop, house, garage og hiphop, hvilket ofte resulterer i en trang til at reflektere over livet og samtidig danse. 

Projektet Marcus.wav så dagens lys i 2019 med tre selvudgivne sange, og siden er det ellers gået stærkt med priser og nomineringer til alverdens awards. Glæd dig i øvrigt også til en masse ny musik fra Marcus.wav i 2022! 

Blæst Teaser
Det er allerede blevet meldt ud, at populære Blæst giver midnatskoncert i Reservatet, men nu kan vi afsløre, at blæsevejret også rammer Grøn Scene på Camp Øst torsdag d. 30. juni. 
Som optakt til koncerten i Reservatet giver Blæst nemlig en minikoncert på Grøn Scene, hvor hele Camp Øst bliver ”blæst” omkuld. 

Gobs 
Den 22-årige sanger har med fuld berettigelse fundet sin plads i det danske pop- og urban-landskab, og hans karakteristiske lyd skiller sig markant ud fra mængden. Det er derfor heller ikke overraskende, at Gobs’ debut-EP ”Monolog” er blevet streamet over 8 mio. gange på Spotify. Gobs, som er udgivelsesaktuel, er ubetinget en af urbanscenens store, fremtidige stjerner.

FABRÄK DJ Set 
Blusset bliver skruet helt op på kogepunktet, når FABRÄK kommer til at levere ikke bare én, men hele TO koncerter lørdag under Nibe 2022. Koncerten på Grøn Scene bliver på alle tænkelige måder en kæmpe party-starter, og de mange overnattende på Camp Øst kan nok godt sløjfe middagsluren den dag. 

Pind DJ Set 
Vi kunne i sidste uge løfte sløret for, at Pind giver koncert lørdag d. 2. juli kl. 12:00 i Reservatet. Ikke nok med det løfter vi nu også sløret for, at Camp Øst bliver forkælet med en særskilt koncert med den populære kunstner.  Glæd jer til hits som ”Plastic” og ”Indlæg” – og bare BIG PARTY.

Jesu Brødre  
Siden 2015 har Jesu Brødre leveret provokerende hits, ucensureret humor og kluborienterede produktioner, som har sikret en massiv popularitet blandt Danmarks unge.  
I løbet af årene har Jesu Brødre basket numre som ”KranAlarm”, ”Vafler”, ”Happy Hour” og ”Roskilde Sangen” et feststemt publikum, numre som tilsammen er blevet streamet tæt på 20 mio. gange på Spotify.   

Statisk Teaser 
Gæsterne på Nibe 2022 kan se frem til intet mindre end TO koncerter med populære Statisk. 
Ekstra-koncerten finder selvfølgelig sted på Grøn Scene. Fredag d. 1. juli præsenterer Statisk et lille udpluk af hits som ”Højhus”, ”Optur” og ”Springstof”, og efterfølgende fortsætter festen så inde i skoven. 

LittGloss 
Den multi-platinum-sælgende DJ og producerduo LittGloss er ukronede verdensmestre i pumpende bas og energiske set, så publikum kan godt forberede sig på en højspændt koncert på Grøn Scene! 
Varm f.eks. op til aftenens Black Eyed Peas-koncert med LittGloss’ fede udgave af hittet ”MAMACITA”.

Bathsheba 
Det er tydeligt for enhver, at Bathsheba styrer direkte mod stjernerne med sin evne til at balancere hårdtslående og hårfin lyrik i sine dark pop-produktioner. 
Selvom den spirende sangerinde og sangskriver kun er i starten af 20’erne, har hun allerede oplevet stor succes på den danske musikscene.

Pattesutter 
Pattesutter skyllede ind over Danmark som en provokerende tsunami, da han fik sit store gennembrud i 2018 med singlen ”Technopik”. Siden begyndelsen har Pattesutter produceret sin egen musik, og et af kendetegnene ved musikken er de kontroversielle tekster og den kompromisløse stil.  
Oplev ”næ”, ”Hun Rider På Den” og ”Det Ka’ Du Ik’” og mange flere flabede hits, når en atter højaktuelt Pattesutter indtager Grøn Scene lørdag d. 2. juli. 

Fuld Effekt 
Den københavnske hiphopgruppe Fuld Effekt opstod i 2015, hvor de udgav den første EP ”Indfanger Funk”, og kort tid efter fulgte deres anden EP ”Hommes Fatales”.
Rapperne Zacdaddy, Beefsurpreme, Spytclaus og produceren DJ Speakr leverer selvfølgelig in your face-bangerne ”Fransk Pige”, ”London, Paris eller Prag” og MGP aktuelle ”Rave Med De Hårde Drenge”. 

Emil Kruse DJ set
”Emil Kruse er en ener på den danske musikscene” – har musikmagasinet Soundvenue understreget. Emil Kruse har fundet sin helt egen hiphopstil, og den byder vi velkommen på Grøn Scene fredag aften.
Efter debutalbummet ”December” med bl.a. kæmpehittet ”Air Tonight” fra 2020, så er Kruse selvfølgelig atter i bevægelse. Vi forventer helt sikkert, det er en hot og aktuel Emil Kruse, som rammer Nibe. 

TOKO 
Singlerne ”Kender Mit Navn”, ”Friendzone” og ”Vinder” har i de seneste år braget ud igennem klub-højtalerne rundt omkring i hele landet, hvor TOKO har spillet flere end 100 koncerter. 
TOKO bevæger sig i et balanceret samspil mellem pop og urban, hvilket giver ham en ekstraordinær kant, og derfor rammer TOKO bredt.  

Josie Amadonna DJ Set
Josie Amadonna er det nyeste kvindelige stjerneskud inden for dansk hiphop. Hun har lagt karrieren ud med et enormt højt tempo, så det er med at holde skarpt øje med den 23-årige artist. Hendes evne til at levere flabede punchlines og navigere i konstant skiftende flowskemaer er nemlig sjældent set så perfektioneret. Singlerne ”Donkey Kong” og ”Shopaholic” er gode eksempler på det.

Randers Cowboys 
Randers Cowboys brød frem på den danske EDM-scene tilbage i 2015, og lige siden har de turneret Danmark tyndt med blandt andet ”DRUK” og ”Happy Hour”. Og da Randers Cowboys udgav singlen ”Shuffler Hele Natten” gik den viralt og lå #1 på Spotify i mere end fem uger.  

Det her musikalske kollektiv er ikke bare et act. Det er festen, og derfor bliver det ren eufori, når Randers Cowboys tænder op under Nibe.

Det endelige program med tæt på 100 koncerter offentliggøres om to uger.

DanielHjorthStatiskPressFinalWeb008-1
BlstPressefotoGrn-Scene
FABRAKNyt-til-Grn-Scene
Fuld-EffektPressefoto
Grn-SceneBatsheba-2000x1333
Grn-SceneCarl-Knast
Grn-SceneEmil-Kruse-DJ-Set
Grn-SceneSpecktors-Teaser
Josie-Amadonna2022
Littgloss-1