Det blev i sidste uge offentliggjort, at The Chainsmokers spiller Nibe 2024. Amerikanerne lukker Stor Scene onsdag d. 3. juli. Nu løftes sløret så for, hvilke navne der udover The Chainsmokers lukker scenen på den idylliske Hesteplads midt i den smukke Skalskov.

Martin Jensen, Ude Af Kontrol og Infernal spiller lukkekoncerten henholdsvis torsdag, fredag og lørdag.

Martin Jensen
Martin Jensen hører ubetinget til i den tunge ende af DJ´s i vores del af kloden. Masser af store hits og masser af gennemslag internationalt, det har numre som ”Solo Dance”, ”Nobody” og ”Night After Night” sikret.

Nu ser vi nye sider af Martin Jensen. Han har lige smidt singlen ”Superstar” på dansk. Spændende hvad fremtiden byder den danske stjerne. Der er så meget potentiale.

Ude Af Kontrol

Ude Af Kontrol
Darlings i Nibe, det er Ude Af Kontrol helt sikkert. Englando, Balken og Munken besøgte første gang festivalen i 2016, hvor de mest af alt havde gjort sig på landets intime klubber. Siden har de taget trinene op og er vokset ud af rammerne. Derfor skal de nu for anden gang spille Stor Scene i Nibe, når de fredag nat omdanner Hestepladsen til et festorgie.

UAK har netop meldt ud, at de er klar til at tage deres tour et skridt op i størrelse, energi og vildskab.

Infernal

Infernal
De har taget så mange store sejre siden de debuterede i Nibe i 1999 – det år festivalen flyttede i Skalskoven.  Nu har de så netop fejret deres 25 første Infernal år under ”paraplyen” – 25 Years of Fire. Og ild har der været - både på scenen og i den succesfulde karriere. Duoen har banket det ene hit efter det andet af, og har toppet charts både inden- og udenfor landets grænser – from Paris to Berin.

Lina, Paw og resten af deres musikalske følge lukker lørdag nat Nibe 2024 med fuld power og pibes.

Følgende navne er offentliggjort 
Ud af tæt på 100 navne, så er følgende pt. offentliggjort: The Chainsmokers (US), James Blunt (UK), Ronan Keating (IRL), Ukendt Kunstner, Rasmus Seebach, Suspekt, Benjamin Hav & Familien, D-A-D, Martin Jensen, Artigeardit x Lamin, Tim Christensen, Jonah Blacksmith, Infernal, Ude Af Kontrol, KrebsFalch, Gobs, Benny Jamz, Guldimund, Saint Clara, Malte Ebert, Zar Paulo, Pil, Angående Mig og Pauline. 

Partout- samt fredag- og lørdagsbilletter er udsolgt. Det er dog stadig muligt at købe dagsbilletter til onsdag og torsdag.