Efter en lang periode med nedlukning og aflysninger af festivaler og mange andre kulturarrangementer går Nørholm mod strømmen og arrangere ”Musikmaraton” lørdag.

Dagen starter med koncert i Nørholm Kirke kl. 10.00, hvor Koppel & Søn spiller (Anders Koppel og Benjamin Koppel).

Derefter fortsætter musikmaraton med koncerter på to private havescener på Nørholm Villavej, hvor der frem til kl. 19.00 vil blive afholdt open air koncerter på skift med et væld af forskellige musikindtryk. Man kan i haverne høre Daniel Firth på ”Æblescenen” - Anders Koppel, Tom McEwan, Benjamin Koppel, Oliver McEwan, der alle 4 giver den gas på ”Bøgescenen” – Drokko Humps dukker op på ”Æblescenen” sidst på eftermiddagen og ”Musikmaraton” slutter med en tidlig aftenkoncert, hvor Alex Riel sammen med Koppel & Søn lukker en uforglemmelig dag ned. Live i Nørholm

– Musikmaraton er opstået i et samarbejde mellem en lokal gruppe ildsjæle og Nørholm og Omegns Borgerforening og bygger på erfaringer fra en miniudgave, der blev afholdt på privat initiativ, i sommeren 2020, fortæller Flemming Midtgaard fra Nørholm og Omegns Borgerforening.

– Vores mission er, at sikre kultur af høj kvalitet og med stor mangfoldighed også i Aalborg Kommunes Landdistrikt. Vi vil vise, at folk der bor i landdistriktet også har behov for lokale arrangementer, der både udfordre og beriger, ganske som vores naboer i storbyen. Alle Koncerter er udsolgte. Live i Nørholm – Musikmaraton støttes økonomisk af Kulturministeriet og Aalborg Kommune. Arrangementerne overholder naturligvis alle gældende Covid 19 restriktioner.