På Skørbæk-Ejdrup Friskole og naturbørnehave var første skoledag ved at udvikle sig til en fest!

Efter den traditionelle fælles morgensang og første undervisningtime i klasserne mødtes elever, forældre og ansatte på det nye ”Skejdrup Multitorv” mellem friskolen og Ejdrupvej. Efter flere års ideudvikling, projektering, fundraising og byggeproces er der nu et nyt attraktivt område, med mulighed for at skate, køre på rulleskøjter, spille hockey og hvad man ellers kan finde på. Tre små pavilloner giver mulighed for at hygge sig i tørvejr og læ. Skejdrup Multitorv er et tilbud til alle som kommer forbi. Selv om aftenen kan man benytte torvet, da der er opsat fine projektører som kan tændes efter behov.

Skejdrup Multitorv er en del af et udviklingsprojekt for hele Skørbæk-Ejdrup området med Aalborg kommune som igangsætter og hjulpet med en vigtig medfinansiering.

Ved indvielsen var der tale ved landdistriktkonsulent Peter Pindstrup inden to elever hjalp med at klippe den røde snor. Efter skolesang og en til lejligheden komponeret sang, overtog ”Det flyvende kuffertcirkus” multitorvet med underholdning og forskellige workshops. Alle, både store og små var i gang!

Indvielsen for elever og forældre følges op af en indvielsesfest for alle borgere i området. Fredag d. 1. september inviterer de to borgerforeninger i Skørbæk og Ejdrup til indvielsesfest på friskolen.

Samtidigt en markering af at flere fine projekter er blevet til virkelighed i projektet. Søpavillonen i Skørbæk, en pavillon ved Ejdrup kirke, flagalle og genoprettede naturstier er sammen med Skejdrup Multitorv de tydelige beviser på hvad man i fællesskab kan opnå i et lokalsamfund, lyder det fra skoleleder Per Svaneborg, Skørbæk-Ejdrup Friskole.

Mange aktiviteter var i gang i forbindelse med indvielsen – her er det Ingeborg Secher, der demonstrerer.