David Kim Kristensen er 22 år, og fra Frejlev.

Til de netop overståede Danske mesterskaber i badminton, vinder han bronze, taber til den, som ender med at løfte pokalen som dansk mester 2017.

TV2 Sport tildelte David dagens detalje, da han midt i en duel, laver en vejrmølle, noget som de garvede kommentatorer aldrig har set før, men som David sagde efter kampen; »Det var ren refleks, jeg tænkte slet ikke over det«. Denne vejrmølle er gået viralt og er blevet kommenteret af badminton interesseret i hele verden.

David startede som badmintonspiller i St. Restrup Badminton, men var egentlig ikke ret god, og langt fra de bedste, spillede tre rækker under de bedste i Danmark som U13 spiller.

Men David var heldig, da han var startet i St. Restrup, da han blev mødt af Morten Bjergen, som så et kæmpe talent i David, og dermed fik ham med på et talent-samarbejde med andre klubber. David viste fem år senere, at det var rigtigt set, da han vandt sølv til DM i U19E i single, og dermed var blandt de bedste i Danmark.

Men tilbage til David Kim som i sidste uge skulle møde sin overmand i holdturneringen.

David tabte første sæt 21-18, vandt så andet sæt med 21-18. Kom foran 20-18 i 3. sæt og havde derved to sæt og matchbolde over danmarksmesteren. Men måtte til slut se sig slået med 22-20 i en kamp, som varede 75 minutter.