Nibe Håndboldklubs bedste herrehold i Jyllandsserien får torsdag aften en gylden mulighed for at vise, at de har kræfter og erfaring, der er et tophold i Jyllandsserien værdigt. 

Nibes træner Jan Frank er på forhånd også optimist i forhold til kampen, selv om han godt ved, at et ligahold på blot en jævn dag, vil kunne slå selv et tophold fra Jyllandsserien.

Jan Frank siger til Nibe Avis: – Jeg forventer da vi kæmper som løver i hele kampen, og prøver at spille som vi plejer med masser af kontra i perioder og presse dem når de har scoret – og det kan jo godt blive nogle gange (smil!) – og så må vi prøve alle vores opstarter og systemer.

– Vi har haft knald på træningen de sidste uger, men det er lige så meget henblik på de sidste fire tuneringskampe, som faktisk er ret vigtige. Torsdagens kamp mod HC Midtjylland kommer som en ekstra bonus- oplevelse og det er jo en god træningsmodstander!

– Vi håber selvfølgelig hallen bliver fyldt og der kommer stemning på – og at publikum hepper på os!

Måske norske VM-sølvvindere med til Nibe
HC Midtjyllands bedste herrehold i håndboldligaen ligger for tiden i midten af rækken. Senest led de et forsmædeligt nederlag til Aalborg Håndbold, selv med VM-stjerner på holdet. Holdet mønstrer nemlig de to norske VM-sølvvindere Espen Lie Hansen og Eivind Tangen, og de er værd at lægge mærke til. Men også navne som Kristian Gjessing og Morten Slundt tegner holdets profiler.

Nibe HK stiller i stærkeste opstilling med 16 mand klar.

Det har ikke været muligt  for Nibe Avis at få kontakt til HC Midtjyllands træner for en kommentar.

HC Midtjyllands ligahold gæster torsdag aften Nibe i pokalturneringen Santander Cup.
Som optakt til pokalkampen spiller Nibe Håndboldklubs U16 Drengehold i 2. Division turneringskamp mod Randers HH. Bagest fra venstre: Jonna Hess, Heine Drejer, Gustav Hess, Frederik Hundrup, Nikolaj Knudsen, Max Olsen, Henrik Jensen, Tony Hundrup. Forrest fra venstre: Gustav Staun, Kasper Thuesen, Senad Beslagic, Victor Birkemose, Jeppe Vestergaard. Foto: Billed-expressen.