HÅNDBOLD, Jyllandsserien, herrer

AIK Vejgaard - Nibe HK: 17-23

Mål for Nibe: Anders Droob 5, Frederik Skak 4, Kasper Højgård 3, Andreas Brunsgård 3, Frederik Dahl 3, Magnus Veggerby 3, Mads Esbesen 2.

Opryknings aspiranterne fra Nibe Håndboldklubs bedste herrer i Jyllandsserien fik som ventet en svær start i weekendens udebanekamp mod Vejgaard.

Holdet kom ret hurtigt i kampen bagud med 1-3, men med lidt justeringer kom der midt i første halvleg gang i scoringen.

– Vi har ikke nok tempo i spillet, men vi trækker alligevel lidt fra med nogle enkelte gennemspillede kontraer og grundspil, men stadig lidt for mange fejl, lyder det fra Jan Frank – Nibes træner, som også var på plads under torsdagens pokalmatch mor ligaholdet fra HC Midtjylland.

– I 2. halvleg fik vi rettet op på spillet og sejren kom faktisk aldrig i fare, og selvom vi ikke var helt tilfreds med vores spil så er det fint at vinde med 6 mål, selv om spillet ikke er prangende, siger Jan Frank til Nibe Avis.

Kom med opbakning alle lokale og håndboldspillere
Jan Frank kommer samtidig med en entydig opfordring, nemlig som ved sidste uges pokalkamp at få fyldt hallen i Nibe Idræts- & KulturCenter på lørdag, når holdet atter spiller hjemme – denne gang mod Tårs. Med en sejr kan holdet sikre sig førstepladsen i puljen og dermed som minimum sikre en kamp om oprykning til 3. Division. – Her vil det være rigtig fint, om alle klubbens ungdomshold kommer og hepper – og ser hvordan håndbold kan spilles; og måske er der fremtidige førsteholdsspillere iblandt, slutter Nibe-træneren.