FODBOLD; serie 2

Gundersted-Nibe: 1-1 (1-1)

Mål for Nibe: Niclas Schunck

Nibe mødte fredag Gundersted på Freja Park i Gundersted. En sejr til udeholdet ville bringe dem på førstepladsen foran Gundersted og Farsø.

Der var mødt mange tilskuere op for at overvære, hvad der kan betegnes som et lokalt topopgør.

Nibe manglede til dagens kamp Andreas Corfitz, mens Andreas Schunck og Jesper Droob var tvivlsomme med ømme »stænger«. Begge meldte sig dog klar til den vigtige kamp.

Gundersted startede kampen bedst, hvor Nibe i begyndelsen skulle finde sig til rette. Der var blot spillet to minutter, hvor et perfekt indlæg rammer en Gundersted spiller som dog header over en meter fra mål. Få minutter senere var den gal igen og denne gang blev Nibe straffet, da spillerne var uopmærksomme på et hjørnespark som blev taget hurtigt. Det efterfølgende indlæg blev sikkert sparket ind til 1-0.

Nibe spillerne fik rystet den nervøse start af sig og begyndte at spille sit eget flotte spil. Flotte kombinationer, som fik Gundersted ud at løbe, og de havde efterfølgende svært ved at følge med. Efter 20 minutter gav det hurtige spil bonus. Et flot angreb ind over midten af banen endte med en stikning til Niclas »Gazzer« Schunck, som med en perfekt afslutning med venstre benet satte den fladt i modsatte hjørne uden chance for Gundersteds målmand. Nibe fortsatte sit tunge pres og Gundersted var kun farlige når Nibe lavede et boldtab.

Kort inden pausen var Niclas Schunck igen på spil. En flot bold i dybden og en fremadstormende målmand forsøgte »Gazzer« med et frækt lob at gøre det til en Nibe føring, men bolden gik desværre over mål.

Anden halveg startede som første sluttede. Nibe trykkede på for en føring, og allerede efter 10 minutter af anden halveg havde Andreas Schunck en stor mulighed. Efter nogle flotte driblinger, hvor to modspillere ikke kunne følge med kom Andreas fri i feltet, men ramte desværre bolden forkert, så den fløj over mål.

I løbet af halvegen blev kampen mere lige. Gundersted gjorde det de gør bedst, nemlig at spille ud på kanten og slå farlige indlæg, men Nibes forsvar stod godt imod.

5 minutter før tid var Nibe tæt på at tage sejren. Et mønsterangreb startede i venstre side og fortsatte mod højre. En flot aflevering til Jonas Koldkjær og en endnu flottere førsteberøring gjorde, at Jonas kom til afslutning i feltet. Han sendte et brag afsted som ramte den nærmeste stolpe helt oppe i krydset, hvorefter der gik et sus igennem Freja Park.

Kampen endte 1-1. Et resultat som ingen af holdene kan være skuffet over, da begge hold havde chancer til mere.

Næste kamp for Nibe er lørdag mod B52 på udebane.