RIF Fodbold holdt standerhejsning, og dermed er fodboldåret 2018 indledt. 

Omkring 30 fodboldspillere, både herrer og damer, havde trodset vinterkulden og var mødt frem til weekendens standerhejsning i RIF-fodbold. Her kunne de se seniorspillerne Malthe Kristensen og Rasmus Hilligsøe, der ved fælles hjælp fik hejst Dannebrog til tops på Frejlev stadion.

Fodboldformand Allan Nielsen kunne herefter byde spillerne velkommen til en ny sæson, hvor klubben forsat vil vægte det sociale og sportslige højt. Samtidig vil vintervejret stille trænerne over for nye udfordringer ved gennemførelsen af sæsonens første træningspas. Dette skyldes, at fodboldafdelingen ikke har haltider i Frejlev hallen. Der ganske enkelt ikke er tid at hente, hvorfor klubben har skaffet holdene tider på de omkringliggende kunstgræsbaner.

Da fodboldbanerne var ramt af frosten, havde de fremmødte spillere muligheden for at trække indendørs. Her blev der lavet turnering i futsal, og sveden kom frem på panderne. Efter fem kvarters idrætslige aktiviteter bød klubbens aktivitetsudvalg på den obligatoriske suppe. Her efter gik snakken lystigt de næste par timer, hvor bl.a. de ting, som rør sig i klubben, og hos medlemmerne, hvor bl.a. sammenbygning af Frejlevhallerne var et af temaerne.