Nibes fejl kostede dyrt i premieren.

FODBOLD -serie 1, herrer

Løgstør IF - Nibe Boldklub: 5-2 (3-0)

Målscorer for Nibe: Andreas Schunck (2)

Nibe mødte i sæsonpremieren Løgstør IF, som i efteråret rykkede ned fra Jyllandsserien.

Løgstør har fået tilgang af lovende spillere og deres ambition er da også oprykning hurtigst muligt. Så der ventede Nibe en svær opgave.

Der var tænding på fra kampens start, hvor det var tydeligt begge hold ville frem. Nibe fik tidligt lagt et godt pres på Løgstør, som i kampens indledning virkede nervøse og overrasket over Nibes tilgang. Bl.a. Kenneth Lohse og Andreas Schunck gjorde Løgstørs højreside rundtosset.

Efter 15 minutter fik Nibe en stor chance, da Andreas Schunck fik en friløber på en flot aflevering fra Christian Lohse, men bolden hoppede desværre på den ujævne bane og forsøget røg langt over mål. Flere  halve chancer til Nibe i denne periode var med til at give holdet en stor tro på succes, men pludselig gik det stærkt i den modsatte ende. Martin Sandvej sendte en presset aflevering ind midt i banen, til en presset Asbjørn Corfitz, som sendte den tilbage til Henrik Bruun, som derefter ikke fik clearet. En vag afslutning fra distancen røg under målmand Lars Loft; av! Minuttet efter gik det galt igen, da Nibe ikke fik sparket bolden væk efter et frispark – og så stod der 2-0.

10 minutter senere scorede Løgstør også til 3-0 på et flot opspil.

Kort før pausen havde Andreas Schunck chancen for at bringe Nibe tilbage i kampen fra 11-meterpletten men en svag afslutning blev reddet.

Nibe havde stadig troen da de gik ind til 2. halvleg, men efter blot 7 min scorede Løgstør til 4-0, hvor Nibe igen kunne have gjort mere for at undgå dette.

Brødrene Schunck viste mod slutningen af kampen klasse. Niclas sendte en bold hen over forsvaret til brormand Andreas, som flugtede bolden op i det korte hjørne med sit venstre ben. Løgstør gjorde det til 5-1, men mod slutningen var de to brødre igen på pletten. En flot hælaflevering fra Niclas til Andreas Schunck, endte med et flot skud op i det lange hjørne til 5-2 som blev kampens resultat.

Overordnet set en flot indsats af Nibe men fejl bliver straffet. Især af hold som Løgstør, der kommer fra Jyllandsserien og har fået spillere med divisions- og superliga-erfaring.

Næste kamp er lørdag den 7/4 kl 13.00 på hjemmebane mod Viborg FF.