FODBOLD – Serie 2, herrer

St. Restrup IF - Støvring: 1-1 (0-0)

Målscorer: 1-0: Andreas Hedegaard

St. Restrup IF tog i weekenden hul på hjemmebanen i Frejlev i fodboldens serie 2. Her ventede oprykkerne fra Støvring. Et hold, som St. Restrup-holdet flere gange har haft et godt tag på.

St. Restrup IF indledte kampen i teten. Det var tydeligt, at hjemmeholdet var opsatte på at få visket nullet, i tabellens pointregnskab, væk. Hjemmeholdet havde i kampens første halvleg flere gode scoringsmuligheder, men den afgørende skarphed manglede. Omvendt havde Støvring blot to hjørnespark som deres farligste forsøg i kampens første halvleg. Trods overvægt i spil og chancer til St. Restrup IF viste måltavlen 0-0 ved dommerens pausefløjt.

Anden halvleg var også med St. Restrup IF i teten. Efter 70 min bragte Andreas Hedegaard St. Restrup IF på sejrskurs, da han sendte bolden i mål til 1-0. Efter scoringen havde Anders Holt og Christian Montoya et par gode chancer for at udbygge føringen, men ind kom bolden ikke. Og så gik det som det af og til går, når man ikke scorer på sine oplagte scoringsmuligheder. Støvring fik tilkendt frispark 30 meter fra St. Restrup-målet i det 87. minut. Dette spark blev udført efter alle kunstens regler, og sendt hårdt op i det ene målhjørne uden chance for St. Restrup-målmand Nikolaj Konnerup. På den måde endte opgøret 1-1, efter en kamp, hvor Støvring klart kan være mest tilfredse med udfaldet.