FODBOLD - serie 1, herrer

Nors - Nibe: 2-1 (1-0)

2-1: Målscorer Henrik Bruun

Nibe skulle søndag møde bundholdet Nors, som havde haft en yderst svær opstart i serie 1 med store nederlag. Taktikken var, at Nibe skulle spille sit eget spil med få berøringer og styre kampen med højt tempo. Udeholdet havde inden kampen afbud fra henholdsvis målmand Mikkel Møller og angriber Andreas Schunck.

Nibe startede kampen bedst og fik lagt et godt tryk på Nors, som kæmpede for at holde Nibe fra de store chancer, hvilket de gjorde godt. Der skulle dog gå 20 minutter før den første store mulighed kom til Nibe, da Kenneth Lohse brød flot igennem og blev nedlagt i feltet. Et kæmpe straffespark udeblev og frustrationerne begyndte at røre på sig fra udeholdet.

10 minutter senere gik det galt, da Nors fik en kontra på en lang aflevering. Den vikarierne målmand Nicolai Nielsen kom ud efter bolden, hvor både han og Emil Lassen fik tacklet bolden langt ud mod sidelinjen. Der stod desværre en Nors spiller som satte bolden ind til 1-0. Resten af halvegen famlede Nibe efter deres spil men løsningere udeblev.

Anden halveg satsede Nibe tidligt, men kunne ikke få deres spil til at fungere på den sidste 3. del. 20 minutter inde i anden halveg scorede Nors igen på en kontra og så havde Nibe lang vej til point mod en modstander som stod yderst dybt og kæmpede bravt.

Udeholdet fik aldrig fat i kampen men fik dog scoret på straffespark af Henrik Bruun 5 minutter inde i overtiden.

En hård dag på kontoret for Nibes 1. hold som også var yderst skuffede efter kampen.

Nibe spiller allerede igen torsdag den aften på hjemmebane, hvor modstanderen er Roslev IK.

En yderst vigtig kamp, hvis man stadig vil hænge på i den sjove ende af rækken. Så kom og støt holdet til en brag af en kamp, lyder det fra holdets træner-team.