FODBOLD – Serie 2

St. Restrup IF – Hornum: 4-3 (1-1)

Målscorere for RIF: 1-0: Emil Fisker, 2-1: Christian Montoya, 3-1: Anders Holt, 4-1: Christian Montoya

St. Restrup tog fredag aften imod gæsterne fra Hornum til et opgør, der efter tabellen at dømme skulle blive rigtig vigtig.

St. Restrup IF åbnede kampen rigtigt godt, og satte sig på teten i opgøret. Der blev spillet rigtigt godt spil, og efter 20 minutter kvitterede Emil Fisker for sin start plads med en 1-0 scoring. Efter scoringen var det forsat hjemmeholdet der var dominerende, men inden halvlegens sidste fløjt blev Hornum tilkendt straffespark. Dette blev omsat til en 1-1 scoring, hvilket også var resultatet ved pausen.

Anden halvleg viste St. Restrup IF, at de forsat havde stor tro på en sejr i dette opgør. Kort inde i anden halvleg slap Christian Montoya alene igennem, og her svigtede den notoriske målscorer ikke; bolden blev sikkert sendt i mål til 2-1. Kort efter var det angrebskollegaen Anders Holt, der viste sin hurtighed, og løb fra Hornum-forsvaret. Også han var sikkerheden selv, og scorede til 3-1. Midtvejs i halvlegen var det igen Christian Montoya, der scorede – denne gang til 4-1. Så var denne kamp lukket, men mod halvlegens slutning fik Hornum tilkendt staffespark, som de scorede på. Nu stod der 4-2 på måltavlen. Kort efter blev det 4-3, og nu var opgøret åbent på ny med 7 minutter tilbage. Hjemmeholdet holdt et-målsføringen, og kunne fortjent sætte yderligere tre point ind på kontoen i tabelregnskabet.