HÅNDBOLD, serie 1, damer

Nibe HK - Vrå/Børglum: 20-16 (9-9)

Mål for Nibe HK: Christina Bruun 5 mål, Anne Sofie Jensen 5 mål, Marie Dalum 3 mål, Camilla Carlsen 3 mål, Anne Baand 2 mål, Sofie Klitgaard 1 mål, og Astrid Dalum 1 mål.

Søndag tog Nibe Håndboldklubs bedste damehold imod Vrå/Børglum IF på hjemmebane i Nibehallen. Kampen var den første i turneringen.

Træner Annette Jensen fortæller:
Vi så Vrå spille da vi deltog i en opstartsturnering i starten af september, og vidste at deres playmaker var en dygtig spiller, og at det er hende der styrer Vrås angrebsspil. 

Vi valgte derfor at mandsopdække fra starten af kampen. Marie Dalum arbejdede godt og holdt Vrås playmaker nede på et enkelt mål i kampen. 

Kampen blev spillet i et langsomt tempo, og det var svært for os. Vi fik ikke sat de tacklinger ind som er nødvendige og vores angrebsspil var lidt tilfældigt i 1. halvleg. vi gik til halvleg med stillingen 9-9.

2. halvleg var bedre i angrebsspillet vi fandt løsninger som var rigtig gode, og vi spillede med langt mere tålmodighed. Vrå havde en dygtig målmand som vi havde svært ved at score på, men det lykkedes heldigvis at komme foran med to mål i starten af 2. halvleg. 

Vi øgede føringen til at vi var foran med fire mål da der var ti minutter tilbage af kampen. De sidste ti minutter blev spillet med stor tålmodighed, og med ca. to minutter igen af kampen scorede Sofie Klitgaard et drømmemål og vi fik en sejr på 20-16, slutter Annette Jensen.