HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK – Søndermarken IK (Viborg): 31-22 (14-13)
Målscorere for Nibe HK: Mads Krogh: 7 mål, Frederik Skak: 6 mål, Sebastian Mortensen: 5 mål, Anders Møller Droob: 4 Mål, Mikkel B. Pedersen 2 mål, Andreas Brunsgaard, Christian Hedegaard, Andreas Sløk Jensen og Jakob Schüsler hvert 1 mål.
 
Lørdag eftermiddag tog Nibe HK’s 3 divisions herrer imod Søndermarken IK på hjemmebanen i Nibe Idræts- & KulturCenter. Før mødet delte de 2 hold 2. pladsen med hver 6 point for 4 kampe. Så der var lagt op til en spændende kamp. Nibe havde en frisk udebane sejr over Vestbjerg med i bagagen, og var meget opsatte på at få en sejr på hjemmebanen, efter nederlaget mod KFUM i den første hjemmekamp i sæsonen.
 
Søndermarken stillede med en god blanding af rutinerede og unge spillere, et hold med masser af erfaring fra liga og 1. division, men også spillere som jeg kender ganske godt fra min tid i Team Vesthimmerland, så jeg synes vi var ret godt forberedt på hvad der ventede os udtalte holdets træner Michael Svenstrup før kampen.
 
Kampen startede meget lige; Nibe HK leverede i første halvleg fint angrebsspil, men havde lidt problemer med at få afstemt afstanden i midterforsvaret, så selvom Nibe hele første halvleg var foran, formåede Søndermarken IK at trække tempoet ud af kampen og dermed hænge på  til pause stilling 14-13 til Nibe HK.
 
Til anden halvleg kom Nibe ud med masser af fart og tempo, både i angrebsspillet og i forsvaret, samtidig stod Alexander Mortensen i Nibe målet en meget flot kamp, hvor han med 18 redninger i anden halvleg spillede en stor rolle i, at Nibe HK kunne trække fra Søndermarken IK og i fuld kontrol kunne køre kampen sikkert hjem til en sejr på 31-22.
 
Næste kamp er allerede på lørdag d. 3. november hvor Aalborg HK kommer på besøg i Nibe Idræts & Kultur Center.