HÅNDBOLD - Pokalturnering, damer

Nibe HK (S1) - Blære / Hornum (Jyll.serien): 22-30 (10-19)

Mål for Nibe HK: Caroline Abildgaard 8 mål, Christina Bruun 5 mål, Anne Baand 4 mål, Anne Sofie Jensen 3 mål, Frederikke Primdahl 2 mål.

Tirsdag aften tog Nibe Håndboldklubs bedste damehold i en pokalkamp imod Blære/Hornums Jyllandseriehold på hjemmebane i Nibe Idræts- & KulturCenter. Blære / Hornum ligger i toppen af Jyllandsserien, og det er et fysisk stærkt hold.

Nibes træner Annette Jensen fortæller: – Vi kommer godt fra start, i vores angrebsspil. Pigerne løb for hinanden, og spillede rigtig godt sammen. Vores forsvarsspil var ikke så godt i starten af kampen. Hele kampen mandsopdækkede Blære/ Hornum Anne Sofie Jensen. Det gav plads til specielt vores dygtige højre fløj Caroline Abildgaard som leverede en flot indsats med blandt andet 8 flotte scoringer.

I anden halvleg satte vi tempoet op i angrebsspillet og det havde vi held med. Vores forsvarsspil kom også til at fungere rigtig godt. Vi havde mange gode tacklinger, og vi formåede at lave mange spilstop. Der gik i anden halvleg nogle minutter inden Blære/Hornum scorede deres første mål i anden halvleg.

Det blev selvfølgelig et stort nederlag, men vi har mange gode ting at tage med fra kampen, og vi vinder anden halvleg med et mål.

Vi taber kampen 22-30. Rigtig fin indsats af pigerne. Jeg håber vi kan finde det samme spil og gejst frem til vores sidste turneringskamp imod Støvring i kommende weekend, slutter Nibe-træneren.