HÅNDBOLD, damer, serie 1:

Nibe HK - Aalborg Studenterne: 13-18 (8-8)

Mål for Nibe: Caroline Abildgaard 3 mål, Frederikke Primdahl, Christina Bruun og Camilla Carlsen hver 2 mål, Sofie Klitgaard, Anne Sofie Jensen, Astrid Dalum og Sarah Bach hver 1 mål

Søndag aften tog Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1 imod Aalborg Studenternes IF.

– Vi havde ingen viden om vores modstandere, så alt taktik var med fokus på os selv, forklarer Nibes træner Anette Jensen, og hun fortsætter:

– Kampen var tæt hele vejen i 1. halvleg som sluttede 8-8. Vi havde meget svært ved at finde rytmen i vores angrebsspil, og vi brændte mange oplagte chancer.
I 2. halvleg blev det for alvor svært. Der var stor forskel på konsekvenserne ved tacklinger i forsvarsspillet. Vi blev ramt af syv udvisninger og et rødt kort, og vores modstandere fik en enkelt udvisning. Det gjorde ikke det hele nemmere for os.

Nibe formåede kun at score fem mål i 2. halvleg og modstanderne scorede ti, selvom hjemmeholdets målmand Maria Sondrup stod en fantastisk kamp i målet.

– Det blev ikke en særlig god start på den nye sæson, men jeg håber, at jeg, sammen med pigerne, kan løfte vores angrebsspil op på et højere niveau de næste kampe.
Holdet møder i næste kamp Nøvling IF (2) på udebane.

Camilla Kvist i fri position scorer et af sine to mål. Helt til højre Christina Bruun.