Ved generalforsamlingen for nylig hos Danmarks Civile Hundeførerforening, afd. Nibe, kunne formand Kaj Pharsen konstatere, at det igen i det forløbne år har været et meget aktivt år med stor deltagelse i mange aktiviteter.

Medlemstallet hos Nibe-klubben ligger stabilt på 100, og mange medlemmer har med akvipager deltager i talrige konkurrencer, lokalt og ud over landet.

Klubben selv har været vært for tre landsdækkende konkurrencer i hhv. C-klassen, Rally og E-klassen. Desuden har klubben vundet kredspokalen i Eliteklassen, hvilket formanden betegnede som »godt gået«.

Endvidere har klubbens ekvipager deltaget i landsdækkende konkurrencer inden for såvel lydighed som rally, samt ved Danmarksmesterskaberne i lydighed.

Der er afholdt hvalpetest og konkurrencer for unghundeholdet samt lokalkonkurrencer.

I alt 17 ekvipager har gjort sig særligt bemærket, og har »høstet« mange points i hver deres respektive klasser. Enkeltvis er der opnået særligt gode resultater af Kurt Nielsen med 376,55 points (E-klassen +DM), Hanne Sten Hansen med 375,90 points (E-klassen +DM) samt Dolly Toft med 370,75 points (E-klassen).

Klubben har i 2018 oprettet et kursus- og arrangementsudvalg, som har gennemført otte forskellige kurser med samlet 109 deltagere.

Endvidere har DCH klubben haft et righoldigt klubliv med bl.a. sociale aktiviteter, træning, nattevalgt ved Nibe Festival, fået støtte fra bl.a. Jutlander Bank, Nibe Elforsynings Fond og Aalborg Kommune – og klubben har oplevet såvel afgang som tilgang af trænere.

Ved generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsesmedlem Hanne Sten Hansen, mens Anne-Mette Mørk afløste Jan de Roche i bestyrelsen.

Anne-Mette Mørk afløser Jan de Roche i bestyrelsen for DCH Nibe.
Camilla Bruhn Jørgensen: Valgt som årets træner og instruktør.