FODBOLD: Serie 1, herrer

Nibe – Roslev 4-1

Målscorer : Andreas Schunck, Niclas Schunck, Andreas Schunck og Jesper Kristensen

Gult kort : Gustav Sløk

Roslev var på besøg på Nibe Stadion fredag aften. Gæsterne var kommet fra start med 2 kampe og 2 nederlag. Dagens kamp var samtidigt uden den spillende træner Henrik Bruun, som afsoner 2 spilledages karantæne efter sit røde kort mod Gundersted.

Kendskabet til modstanderen var ganske frisk i erindringen, da begge hold mødtes i efteråret, hvor det blev til 2 sejre til de grønne ørne fra Nibe.

Nibe kom foran 1-0 allerede efter 7 minutter ved Andreas Schunck. Nibe fortsatte med at være i boldbesiddelse, mens gæsterne ikke havde tre sammenhængende afleveringer, før at bolden atter var på Nibes fødder.

Efter 30 minutter blev Roslev fanget i en omstilling –det, der i gamle dage blev kaldt for en »kontra«. Niclas Schunck løb fra samtlige spillere og scorede sikkert til 2-0. Blot 2 minutter efter, bærer utallige træningstimer endelig frugt. Andreas Corfitz dukkede op ved bageste stolpe og scorede flot til 3-0. Herefter skulle man tro at den kamp var lukket. Men 3 minutter efter scorede gæsterne til 3-1.

Hjemmeholdet blev tvunget til et par udskiftninger fra 2. halvlegs start. Den unge Jesper Kristensen kommer ind i stedet for Nikolaj KS. Efter 25 minutter krydrede Jesper K en god træningsuge med et flot mål, der lukker kampen til 4-1.

Gustav Sløk fik et gult kort for at komme for sent i en tackling.

Kampen endte med en fortjent 4-1 sejr til de grønne ørne.

Niclas Schunck viser sin målfarlighed.