FODBOLD, serie 1, herrer

Nibe – Thisted 5-1 (2-1)

Målscorere for Nibe:
Andreas Schunck 2, Anders »LV« Lassen, Henrik Bruun og Jesper Droob hver 1
Gule kort : Anders »LV« Lassen

Nibe skulle fortsætte deres gode stime på 3 sejre i de sidste 3 kampe. Denne gang var det 1. divisions reserverne  fra Thisted FC der var på besøg på Nibe Stadion.

Træner Henrik Bruun var atter med på holdkortet efter at have overstået en 2 dages karantæne. Han måtte dog starte på bænken, da holdet har vundet alle kampene siden han fik karantæne. Så alt i alt en god joker at smide ind, når der skal fightes og det kølige overblik skal findes frem.

Kampen startede lidt rodet, dog var bolden mest på Nibe fødder.

Små 10 minutter inde i kampen, røg den talentfulde højre back Jesper Droob til baglinjen, og efter et par smarte driblinger kringlede han bolden over i fjerneste hjørne til en 1-0 føring. Et klassemål af energibundtet.

5 minutter efter trykker Nikolaj Kjelder af og rammer overliggeren, og på riposten er Andreas Schunck, som noget let kunne øge til 2-0.

Thisted kom så tilbage i kampen og reducerer til 2-1 med 10 minutter igen efter lidt passivt spil i Nibeforsvaret.

Straks fra 2. halvleg kom Henrik Bruun på banen. Selvsamme scorer på et straffespark begået mod evigt farlige Andreas Schunck.

Spillende træner Henrik Bruun scorer her på straffespark.

Andreas Schunck scorede så igen og lukkede kampen definitivt på en flot frispilning af Gustav Sløk.

Endelig scorede Anders »LV« Lassen på en indøvet hjørnesparks kombination til 5-1.

Niclas Schunck kunne med lidt mere held have kommet på tavlen, men han måtte se sit farlige forsøg blive reddet af en meget flot redning af Thisted keeperen.