FODBOLD – Serie 2

Farsø/Ullits IK - St. Restrup IF: 0-0 (0-0)

St. Restrup IF gæstede søndag udebanegræsset i Farsø. Det efter et midtuge-nederlag til rækkens førerhold; LKB/Gistrup.

St. Restrup-træner Michel Valdemar havde til opgøret en stribe afbud, men også en debutant i førsteholdstrøjen til Lasse Mejlholm.

Kampen startede ganske jævnt. Det var to hold, der tidligt i opgøret afslørede at deres respektive taktiske oplæg, havde taget udgangspunkt i at ”leve” på omstillinger i spillet. Det betød at kampens første 25 spilminutter bar præg af to mandskaber, som ikke ville blotte sig i sine bagerste rækker. Derfor var det også uden de store chancer i denne fase af kampen. Mod halvlegen slutning blev der løsnet lidt op i den defensive displinering hos de to hold, men lige meget hjalp det – 0-0 viste måltavlen ved sidebyttet.

Anden halvleg var meget lig kampens første. Begge hold benyttede sig af lange bolde, og håbede på, at dette måtte være nøglen til mål i opgøret. Mod kampens slutning fik St. Restrup IF’s Anders Holt en god mulighed for at score kampens enlige mål, men bolden manglede lige det sidste. Dermed endte opgøret, ganske fortjent, 0-0. Det efter en kamp, hvor den defensive organisation kan roses, mens den offensive, som planlagt, var sat på et lavere blus.

St. Restrup IF spiller allerede på tirsdag, hvor de i pokalturneringen skal en tur til Skals tirsdag aften.