FODBOLD, serie 2, kvinder

Nibe – Støving IF: 8-1 (4-0)

Mål for Nibe: Rikke Nicolajsen (4=ægte hattrick +1!), Mathilde Buus Bergli (2), Alberte Frendrup, Diana Bergmos.

Med en sejr i onsdagens kamp, vil pigerne med en sejr på mandag mod Hornum sikre sig oprykning. Så der var i onsdagens kamp kun ét mål; der skulle hentes 3 point. Nibe mødte her Støvring IF, som har tabt deres første to kampe samtidig med, at de har lukket en masse mål ind.

Nibes træner Diana Bergmos fortæller:

– Vi skulle stå godt i vores defensiv, og pigerne skulle lægge et højt pres. Det lykkedes os at lægge det høje pres på dem og få skabt mange chancer. 8 mål er godkendt, selvom pigerne havde et par store chancer herudover, som skulle være sparket i mål, men træner teamet er godt tilfreds.
Vores defensiv spiller igen en solid kamp, og giver ikke mange chancer væk, vi har en periode i anden halvleg hvor varmen og pusten er gået lidt af pigerne, og Støvring IF sparker på mål ude fra, på en tilfældig nedfalds bold, uden chance for vores keeper Nanna, som ellers står en god kamp.
Vores midtbane knokler endnu engang, og får virkelig løbet nogen km. både defensivt og offensivt. Endnu engang var alle mand klar fra start og det ses tydeligt, at pigerne vil gøre alt for at rykke op!

Næste kamp er mandag d. 10.06, kl. 16.00 I Hornum, med en sejr, er pigerne sikker på oprykning til serie 1.