Traditionen tro afholdte fodboldafdelingen i St. Restrup Idrætsforening i år i uge 32 sin populære fodboldskole: ”FC Beton Soccer Camp”.

Ikke mindre end 163 børn i alderen 6-14 år deltog i år, mens 16 instruktører og 8 unge assistenter sørgede for, at fodboldene trillede lystigt på banerne i Frejlev. ”Vi er super glade for den store opbakning, som der har været til fodboldskolen”, fortæller fodboldskoleleder Michael Kristensen til Nibe Avis. Fodboldskolen er blevet til i et samarbejde med Sport24, som er en stor hjælp i forhold til at bestille bolde og tøj til alle børnene, og som noget helt særligt i år gav de os – i samarbejde med Carlsberg Sport - mulighed for gratis at få besøg af en helt særlig youtuber”. Det betød, at smilene var ekstra store, da den kendte fodboldjonglør Brian ”Brizze” Mengel besøgte fodboldskolen hele mandagen. ”Brizze” har over 121.000 følgere på sin danske Youtube-kanal og 890.000 følgere på Instagram.

”Brizze” besøger blot otte fodboldskoler i Danmark i sensommeren, så RIF er utrolig heldige med at have haft besøg af den verdenskendte fodbold-artist. Den fantastiske finte ”Trippel-jorden-rundt” (benet svinges rundt om bolden tre gange, inden den rammer jorden) blev leveret i flot stil af ”Brizze” til stor jubel af alle børnene. ”Brizze” lavede derefter fodbold-konkurrencer med alle børn og sluttede dagen af med autografer og uddeling af merchandise. Vi tør godt love, at der blev knipset løs og taget mange videoer den dag!

Hele 163 børn var på FC Beton Soccer Camp i uge 32, hvor der blev spillet og trænet fodbold til den store guldmedalje mens de sociale relationer blev dyrket i stor stil.

Fodboldskolen havde som vanligt et hyggeligt og velbesøgt grill-arrangement om onsdagen. De mindste børn var på fodboldskolebænken fra mandag til onsdag, og de største børn var der hele ugen. ”Det har været en helt fantastisk fodboldskole-uge, og vi skylder stor, stor tak til vores samarbejdspartner fra Sport24, Lasse Tomra, vores mange venlige sponsorer og de mange frivillige, der sørger for, at Fodboldskolen år efter år kan blive til noget”, udtaler Johanne Bugge, formand for fodboldafdelingen. FC Beton var hovedsponsor igen i år og var derudover støttet af Hasseris Gymnasium, Sparekassen Vendsyssel, Sport24, Adidas, Select og GN Nord – Grøn Service. Fodboldskolen var arrangeret af en lille håndfuld frivillige i fodboldafdelingen med hjælp fra en lang række forældre i løbe af ugen i RIF Caféen.

Banerne i Frejlev sydede af liv, da hele 163 drenge og piger gennem ugen var en del af St. Restrup IF’s egen fodboldskole, FC Beton Soccer Camp.