FODBOLD - Serie 1, herrer
Skader og afbud satte sit præg på Nibe

Støvring IF - Nibe Boldklub: 3-0 (2-0)

Nibe var i weekendens kamp på udebane mod Støvring, og Nibe skulle rejse sig efter 1-6 hjemmebane nederlaget til Gundersted. 

Nibe holdet var til kampen mod Støvring ramt at skader og afbud, bl.a. fra flere af de bærende spillere Gabriel Martinez skadet, forsvars kæmpen Anders Lassen skadet, Nicolai Kjelder skadet, og Martin Sandvej afbud. Det bevirkede at fire nye spillere måtte træde til, Jonas Koldkjær, Emil Lassen, Mathias Høholt og Viktor Birkemose. 

Nibe holdet kom i den stride blæst godt fra kampens start; holdet stod godt på banen, tætte markeringer og god energi prægede den første halve time. Nibe spillede sig ikke til de store chancer, men havde alligevel godt fat i kampen. 

Støvringholdet har det kæmpe held, at Mads Harbo Hansen er frontangriber på holdet, og i det 38 spilminut scorede han til 1-0. 

Syv minutter senere scorede samme spiller til 2-0 som også er pausestillingen.  

Kasper Jørgensen i nærkamp på midtbanen i silende regn, i baggrunden Andreas Schunck.

I anden halvleg er Nibe tæt på at komme ind i kampen igen, da Niclas Schunck bliver spillet totalt fri, men desværre bliver det sidste træk fra Niclas for langt og Støvrings målmand får blokeret den gode chance.

85 minutter er spillet, da Mads Harbo for tredje gang scorede for Støvring. Et nederlag på 3-0 blev dermed kampens resultat.

Næste kamp for Nibe bliver hjemmekamp på lørdag mod det absolutte bundhold fra Morsø. En sejr er tvingende nødvendig, hvis nedrykningsspøgelset skal holdes på afstand, lyder det fra holdleder Franz Trikker.